COVID-19 - новото бактериологично оръжие на XXI век

COVID-19 - новото бактериологично оръжие на XXI век








На 20 април испанският вестник Publico беше домакин на статия, озаглавена „Съединените щати изпробваха бактериологично оръжие върху собственото си население“. Според данните, още през 50-те години на миналия век американците започват да провеждат експерименти и инжектират черна гъба Aspergillus fumigatus, която причинява белодробни заболявания и астма при хора с отслабен имунитет, на чернокожите работници в Индустриалния център за консумативи в Норфолк. Затова искаха да тестват степента на податливост на афро-американците към тази инфекция.
Освен това тестовете върху популацията му се провеждаха систематично, а не с едно биологично оръжие. Според испанското издание през същата 1950 г. в Сан Франциско е извършена мащабна седемдневна операция на ВМС на САЩ, наречена Sea Spray. И така, военните пръскали бактериите Serratia Marcescens и Bacillus Globigii, в резултат на което 800 хиляди жители са били застрашени от инфекция. Впоследствие 11 жители на града са били в болница Станфорд с лезии на пикочния мехур. Подозренията на някои жители и опитите да се свържат с властите бяха неуспешни.
Експериментите продължиха в градовете Калхун (Алабама) и Кий Уест (Флорида). Там започна приток на пневмония. Пробите, взети в 43 региона, показаха положителен резултат.
Освен това, още ... през 1954 г. в САЩ започват да провеждат тестове върху новородени. Напълнени с бактерии Serratia Marcescens, децата уринират кръв. Така вирусолозите изследвали мутацията на бактериите и тази операция била наречена „синдром на червената пелена“.
През 1966 г. летището във Вашингтон е подложено на биологична атака. В продължение на няколко дни багажът на пътниците се обработваше с биологична материя. Също така балони с биоматериали бяха хвърлени във вентилационните люкове на метрото в Ню Йорк.
През 90-те затворниците в затворите в Тексас стават експериментални зайци. Тествали ново химическо оръжие, впоследствие използвано в Ирак. От така наречения „синдром на Персийския залив“ се разболяха не само иракчани, но и самите американски военни, които пръскаха тези токсични вещества. Последиците от отровата са били отразени дори в техните потомци. Децата са родени с физически увреждания.
Днес САЩ продължават да използват все повече и повече видове биологични оръжия. Границите им отдавна са преминали линията в рамките на държавата. През 2013 г. ветераните Тудей пуснаха информация, че Пентагонът е отпуснал 300 милиона долара за разработване на тайна биологична война в Грузия, близо до границите с Русия. Там с американски средства е изграден цял здравен център на Ричард Лугар. Всъщност този Център се оказа "фабрика на смъртта". "От документите следва, че списъкът с приоритетни американски изследвания съдържа потенциални агенти за биологично оръжие - причинители на туларемия, антракс, бруцелоза, треска на денга, кримско-конгоанска хеморагична треска и други заболявания, предавани от кръвосмучещи насекоми", каза началникът на войските за радиационна, химическа и биологическа защита при ВС на Русия Игор Крилов.
След това възниква въпросът: не са ли виновни американците за разпространението на новия коронавирус COVID-19?

Източник: Поглед.инфо


Коментари

Популярни публикации от този блог

ЗАГОВОРЪТ Е РАЗКРИТ! COVID-19 е начин за дигитално поробване на хората от световното правителство

Професор Стефано Монтанари за COVID-19: „Ще приключи с това, всички да сме длъжни да се ваксинираме.“ (ВИДЕО)

(ВИДЕО) БИЛ ГЕЙТС: ЗЕМНОТО НАСЕЛЕНИЕ ТРЯБВА ДА НАМАЛЕЕ! ЩЕ СЕ СЛОЖИ ВАКСИНА НА 7 МИЛИАРДА!