Американският лекар Д-р Ръсел Блейлок : Онова, което не ви казват за ваксините, може да ви убие!

Американският лекар Д-р Ръсел Блейлок : Онова, което не ви казват за ваксините, може да ви убие!



Как ваксините разрушават клетките на мозъка и нервната система
Изследвания доказаха, че ваксините предизвикват необратими нарушения в мозъка.
Д-р Р. Блейлок е лицензиран неврохирург, писател и лектор. Завършил е университета в Нови Орлеан и различни медицински специалности в Южна Каролина. 24 години е работил като неврохирург; през последните две години работи като диетолог; автор е на три книги, написал е глави в учебници по медицина и много научни статии. Д-р Блейлок е участвал в повече от сто радио- и телевизионни предавания; освен това е и професор по биология в колежа Белхейвън и влиза в редколегията на няколко списания, между които “Американска нутрицевтична асоциация”.
От 30 години изследвам как работят клетките на мозъка и какво става с тях, когато човек се разболее. Една от най-големите загадки беше връзката между ваксинирането и определени болести на мозъка като:
Аутизма, Неспособността за концентрация на вниманието, Хиперактивността, Синдрома на войната в Залива…
Напоследък са много разпространени невродегенеративните заболявания – Паркинсон, Алцхаймер, амиотрофичната латерална склероза.
Ние научавахме все повече и повече за работата на мозъчните клетки и открихме, че нормални процеси, като метаболизма например, могат да предизвикат натрупването на странични химически продукти – свободни радикали, които могат да разрушат тези клетки.
Свободните радикали са нещо като реактивни частици, които се движат около клетката и увреждат всичко, до което се докоснат. Повечето от свободните радикали възникват в процеса на метаболизма, но те могат да бъдат резултат от токсичното въздействие, облъчване и от отровни метали… Клетките разполагат със защитна система, която има за цел да ги неутрализира. Тази система се нарича антиоксидантна и се състои от витамини, минерали и специални химически съединения, наречени тиоли (глутатион и алфа-липоева киселина).
Ролята на свободните радикали в изброените заболявания вече е доказана. Но много специалисти смятат, че аутизмът, неспособността за концентрация на вниманието и хиперактивността може да са предизвикани от живака, който се съдържа във ваксините.
Тези заболявания са обединени от едно явление – свръхактивността на част от имунната система. Една определена част от имунната система е свърхактивна, а другите й части – например клетъчният имунитет, са отслабени. Живакът може да увреди функциите на имунитета…
Как се произвеждат ваксините 
Ваксините съдържат мъртви вируси или бактерии, части от микроорганизми, токсични вещества, отслабени живи организми. Производителите добавят във ваксините силнодействащи имуностимулатори като сквален, алуминий, липополизахариди и др. , които се наричат адюванти.
Ваксинирането обикновено изисква повтаряне на инжекцията след определено време. Съчетанието между адювантите с отслабените възбудители на заболяванията играе ролята на пусков механизъм за имунния отговор, който прилича среща на организма с естествена инфекция. Но тук има много важна разлика. В естествени условия почти никакви заболявания не нахлуват в организма чрез инжектиране. Повечето от тях проникват през носа, гърлото, дихателните пътища и пр. Обвивките, през които проникват инфекциите, съдържат имунни клетки, различни от онези, които се активизират от инжекцията. Тази система на защита се нарича IgA-система.
Тази първа линия защитава и помага да се намали активността на имунната система в целия организъм. IgA-системата може напълно да спре инфекцията.
Твърдението, че вкараните чрез инжекцията микроорганизми в организма стимулират имунитета, не отговаря на истината.
Производителите твърдят, че произвеждат все по-мощни ваксини, но почти всички от тях се провалят. Те използват по-силни адюванти или увеличават количеството им, но проблемът е в това, че стимулирането на имунната система в много ранна възраст, във възрастния организъм или при недостатъчното хранене на човека това може да предизвика противоположния ефект – да парализира имунитета. Днес е много разпространен проблемът с недохранването. Много африканци починаха след ваксиниране заради недояждането.
Друг проблем на съвременните ваксини е в това, че стимулирането на имунитета продължава дълго време. Причината за това са адювантите, които остават в тъканите и постоянно стимулират имунните клетки.
Какво става с мозъка след ваксинирането?
Когато фармаколози обсъждат страничните ефекти от различни лекарства, винаги пропускат да посочат как те влияят върху мозъка; това се отнася и до ваксините. Дълго време никой от тях не се интересуваше как влияе една ваксина върху него.
Този факт беше пренебрегван заради грешното заключение, че мозъкът е защитен от имунна активация със специална бариера. Но изследвания показаха, че имунните клетки могат безпрепятствено да проникват в мозъка и което е по-важно – собствената имунна система на мозъка може да бъде активирана с ваксината.
Мозъкът има собствена имунна система, която действа чрез уникален тип дребни клетки, които са разположени в него на голямо разстояние едни от други. Те могат да се активират от много дразнители, т.е. ваксината много лесно може да проникне в мозъка и да активира имунните му клетки. Точно в този факт се крие опасността на днешната политика на ваксинирането.
В САЩ, преди да тръгнат на училище, децата се ваксинират 22 пъти!
Какво се случва, когато имунната система на мозъка е активирана?
Клетките на имунната система на мозъка, активирайки се, започват да се движат по нервната система, отделяйки голямо количество химически имунни продукти, наречени цитокини и хемокини, и създава голямо количество свободни радикали, като се опитват да унищожат проникналите отвън микроорганизми, но такива не съществуват. Излиза, че ваксината с измама ги принуждава да повярват в това.
За разлика от имунната система на организма, имунните клетки на мозъка отделят две химически вещества, които са разрушители на мозъчните клетки. Това са глутаматът и хинолиновата киселина, наречени „възбуждащи екзитотоксини”. Те увеличават количеството свободни радикали в мозъка. Изследване на болни показва, че нивата на тези два екзитотоксини стигат до високи стойности при вирусни и бактериални инфекции в мозъка.
Съществува мнението, че високото ниво на хинолиновата киселина в мозъка е причината за слабоумието.
Ваксинирането през къси интервали от време води до постоянна активация на имунната система на мозъка, което означава, че той се подлага на въздействието на голямо количество екзитотоксини и имунни цитоксини.
Изследвания на болни от аутизъм показват също високи нива на имунни цитокини и екзитотоксини в нервната им система. Тези химически вещества подобно на свободните радикали се разпространяват по цялата нервна система и я разрушават…
В нормално състояние имунната система на мозъка бързо се активира, след това бавно спада активността й и по този начин намаляват уврежданията. Ваксините не дават възможност на клетките на имунната система на мозъка да се успокоят. Когато мозъкът е развиващ се, това може да доведе до нарушения в речта, поведението и до слабоумие.
В зряла възраст този процес може да предизвика “синдрома на войната в Залива” (всеки седми американски войник по времето на първата война в Персийския залив страда от болки в мускулите и ставите, умора и гадене и губене на равновесието; повечето ветерани развиват латерална амиотрофична склероза) или някои от разпространените неврогенеративни заболявания – Паркинсон, Алцхаймер…
Неотдавна бяха проведени изследвания от световноизвестния имунолог д-р Х.Х. Фаденбърг и те показаха, че ваксинираните срещу грип възрастни хора през последните години развили пет пъти по-голям риск да се разболеят от Алцхаймер в сравнение с неваксинираните. Д-р Фаденбърг приписва този факт на живака и алуминия, които се съдържат във ваксината; тези два метала активират клетките на мозъчната имунна система и увеличават количеството възбуждащи токсини в мозъка.
Цитокините също влияят върху функцията на мозъка и могат да предизвикат:
Обърканост на съзнанието, Затруднена реч, Дезориентация, Припадъци, Проблеми с паметта, Сънливост, Нервна възбуда, Раздразнителност, Промяна в поведението, Агресия, Затруднена концентрация на вниманието, Други поведенчески проблеми.
Свръхактивирането на имунитета на мозъка при деца е много разрушително и може да предизвика нехарактерни синдроми като “синдрома на Алиса в Страната на Чудесата” (пациентите усещат объркано чувство за времето и пространството), увреждане на функциите на челните части на мозъка и др.
Няколко изследвания убедително показват повишено ниво на цитокините при деца, които страдат от аутизъм.
Изследване на деца, които страдат от аутизъм, показва, че при тях е налице имунна атака срещу мозъка. Същото откритие важи и за невродегенеративните заболявания и за “синдрома на войната ва Залива”. Автоимунитетът на болните е задействан от ваксините и микроорганизмите, които се съдържат в тях. Веднъж започнала, имунната реакция не може да спре и продължават описаните по-горе разрушителни реакции.
Друг проблем при ваксините е, че съдържат живи вируси, които са отслабени и се вкарват в организма с цел да подтикнат организма към имунна атака. С това са свързани два проблема. Първият е, че в много случаи вирусите се изплъзват от действието на имунната система и остават в организма до края на живота му. Аутопсии показват, че мозъкът на 20% от изследваните починали хора съдържа живи вируси в кората, при 40% от тях се съдържат живи вируси в други органи. Подобни “находки” са открити и при деца, страдащи от аутизъм. Вторият проблем е свързан с факта, че повечето открити вируси се оказват мутирали; в различни органи на един и същ човек били открити вируси с различни мутации.
Тези факти са тайна, която фармацевти, компании производители и разпространители на ваксини пазят строго.
Тези отслабени вируси се подлагат на мутация, свързана с наличието на свободни радикали в тъканите и органите, превръщайки се в опасни болестотворни микроорганизми. Неотдавна учени откриха, че голяма част от страдащите от Алцхаймер имат в главния си мозък живи вируси…
Веднъж вкарани в организма, вирусите не могат да бъдат отстранени. Те ще се подлагат постоянно на действието на свободните радикали и тяхното количество с възрастта ще расте. Свободните радикали принуждават вирусите да мутират.
Вирусите в мозъка или други органи в тялото бавно и незабелязано увреждат главния или гръбначния мозък и предизвикват внезапни страшни болести.
Затова ваксинирането на хора, особено на новородени и малки деца, е идиотизъм в чист вид!
Много изследвания показаха, че тази практика може да предизвика сериозно увреждане на мозъка чрез многобройни механизми. Тъй като мозъкът на детето се развива бързо от третото тримесечие на бременността до две години, той не бива да се подлага на безумен риск чрез ваксиниране.
Видяхме, че ваксините, които съдържат живи вируси, са заплаха за здравето на човека, тъй като повечето вируси остават в организма, а свободните радикали ги принуждават да мутират, превръщайки ги в болестотворни агенти.
Избягвайте ваксините, които съдържат живи вируси!
Всички случаи на полиомиелит в развитите страни, след като в тях беше използвана живата поливаксина, бяха предизвикани от нея.
А днес вече се говори и за живи витамини?! Дали тези живи витамини не са нов вид смъртоносни вируси, подобни на тези, които се съдържат във ваксините?!
“Ваксините са огромна измама… Те не са спасили нито един живот, но са причина за много болести и смърт, много абсолютно ненужни и незаслужени страдания и бъдещото поколение ще ги смята за една от най-големите грешки в епохата на невежество и предразсъдъци, а тяхното налагане пред страха от наказание – за мръсно петно в развитието на заканодателството в нашия век…”
Алфред Ръсел Уолъс (1898 г.)
Издателство PACПEP

Коментари

Популярни публикации от този блог

ЗАГОВОРЪТ Е РАЗКРИТ! COVID-19 е начин за дигитално поробване на хората от световното правителство

Професор Стефано Монтанари за COVID-19: „Ще приключи с това, всички да сме длъжни да се ваксинираме.“ (ВИДЕО)

(ВИДЕО) БИЛ ГЕЙТС: ЗЕМНОТО НАСЕЛЕНИЕ ТРЯБВА ДА НАМАЛЕЕ! ЩЕ СЕ СЛОЖИ ВАКСИНА НА 7 МИЛИАРДА!