Публикации

Показват се публикации от април 5, 2020

Бил Гейтс ще финансира създаването на 7 ваксини за COVID-19!

Изображение
Бил Гейтс ще финансира създаването на 7 ваксини за COVID-19! Фондацията на Бил Гейтс строи фабрики, за да произведе седем ваксини, въпреки че знае, че вероятно само една от тях ще проработи. Борбата с пандемия включва много движещи се части. Това стана ясно на много от нас по начини, които досега не сме и подозирали. САЩ е една от най-тежко засегнатите страни, като животът на почти цялото население е поставено на пауза. Около 90 процента от страната е под карантина, което накара милиони хора да измислят начин да работят от вкъщи. От всички тези части, една от най-важните е разработването на ваксина, която може да предотврати по-нататъшното разпространение на вируса. Бил Гейтс има опит в тази област чрез фондацията си, която от известно време насам работи по проучвания на инфекциозни болести и финансира ваксини. Миналогодишната работа на фондацията Bill and Melinda Gates успя почти изцяло да заличи вируса на полиомелита от Нигерия, една от последните му горещи точки.

COVID-19, Бил Гейтс и елита - Ваксинацията на милиони жени в Африка довела до стерилизация и смърт

Изображение
Кой е виновен за намаляването на населението в света? Западни лекари стерилизирали милиони жени в цяла Африка под прикритието на програма за ваксинация срещу тетанус. Архив от 13.10.2019 / в. Труд trud.bg /кой-е-виновен-за-намаляването-на-насел Статия на Жан Перие, tv-den.ru 13.10.2019 • 22:33 Бил Гейтс е заявил, че населението на планетата ни трябва да бъде намалено до „златния милиард“ (видеото може да бъде намерено в Интернет). Днес населението в света е малко над 7,6 милиарда и до 70-те години на XX век бързо нарастваше в съответствие с формулата на австрийския физик Хайнц фон Фьостер, но от 90-те години насам се наблюдава забележим спад в ръста на световното население. По-рано бе прогнозирано, че до 2015 г. населението в света ще надхвърли 9,3 милиарда, но реално едва достигна 7,5 милиарда души. Забележимо снижение на раждаемостта се наблюдава дори в онези региони на света, където, никой не е очаквал това, като Африка, Югоизточна Азия и Карибите.

МОТИВА ЗАД ВИРУСА! Финансовата изгода на елита от COVID-19

Изображение
"Най-сигурният начин да разберете логиката на случващото се е - да проследите пътя на парите! До няколко месеца всички държави ще бъдат принудени от обстоятелствата да изтеглят милиарди заеми. Общият дълг вероятно ще бъде няколко трилиона! Следващият въпрос е - от къде ще дойдат тези няколко трилиона и кой ще ги отпусне? Международен Валутен Фонд (МВФ) и Световната Банка (СБ) А от къде ще ги вземат МВФ и СБ - от Федералния резерв (Фед) Фед печата зелени хартийки без покритие, и ги дава с лихва на САЩ, МВФ, СБ и всички васални конформистки правителства по света. Отделно от това САЩ обмисля да съди Китай за 6 трлн. долара, заради "китайския" вирус. Фед е 100% частна собственост, акционери са частни банки. Фед функционира без одобрение от Конгреса, като участва в „операции на открития пазар“. Ето как работи: Когато правителството не разполага със средства, Министерството на финансите издава облигации и ги предоставя на дилъри на облигации, които ги продават

Скъпа Земя: Оздравявай!

Изображение

Родно растение е мощна защита срещу COVID-19

Изображение
Родно растение е мощна защита срещу COVID-19 Пандемията от новия коронавирус хвърли в паника целия свят Пандемията от новия коронавирус COVID-19 хвърли в паника целия свят. Над 1 200 000 души са заразени, а жертвите са вече над 65 000. В последните месеци всякакви експерти изказаха мнение как да се преборим с това зло. Вирусолог обясни защо коронавирусът е по-опасен от сезонен грип Историята показва, че по време на епидемии много хора използват чесъна: ядат го суров, вдишват пари от чесън или дори леко натриват носа си със сок отвътре, преди да излязат. Но има още едно лекарство - каламусът или както е познат у нас - блатен аир или акорус, ароматна тръстика.   В научната медицина каламусът се използва широко като ароматен, дезинфектант, успокояващ и в помощ на храносмилането, а също така успешно се използва за лечение на пептична язва (за рани и язва се използва и облепиховото масло). Блатният аир също се използва за предотвратяване на много вирусни инфекции.