COVID-19, Бил Гейтс и елита - Ваксинацията на милиони жени в Африка довела до стерилизация и смърт

Кой е виновен за намаляването на населението в света? Западни лекари стерилизирали милиони жени в цяла Африка под прикритието на програма за ваксинация срещу тетанус.

Архив от 13.10.2019 / в. Труд


Статия на Жан Перие, tv-den.ru13.10.2019 • 22:33




Бил Гейтс е заявил, че населението на планетата ни трябва да бъде намалено до „златния милиард“ (видеото може да бъде намерено в Интернет).
Днес населението в света е малко над 7,6 милиарда и до 70-те години на XX век бързо нарастваше в съответствие с формулата на австрийския физик Хайнц фон Фьостер, но от 90-те години насам се наблюдава забележим спад в ръста на световното население. По-рано бе прогнозирано, че до 2015 г. населението в света ще надхвърли 9,3 милиарда, но реално едва достигна 7,5 милиарда души.
Забележимо снижение на раждаемостта се наблюдава дори в онези региони на света, където, никой не е очаквал това, като Африка, Югоизточна Азия и Карибите. Какво да кажем за САЩ, Канада и Европа, които от десетилетия са изправени пред мрачните перспективи за обезлюдяване. Поради бързо растящите показатели на миграцията на фона на масовия спад в раждаемостта в Стария свят, през следващите години ЕС ще се сблъска с проблема за промяна на културната идентичност.
Увеличаването на раждаемостта в определена държава е сложен набор от тактики и инструменти. Сред тях са образователните програми и финансовите бонуси, които са свързани с увеличаването на популацията. Днес проблемът с плодовитостта е може би един от най-важните аспекти на социологическите, политическите и военните изследвания.
На конгреса от 2006 г. на Международната федерация на акушер-гинеколозите (FIGO) в Куала Лумпур бе отбелязан увеличения брой на абортите, а последният конгрес на FIGO в Рио де Жанейро бе посветен на тази тема. Лекарите не могат да си отговорят на въпроса защо при здрави жени плодът спира да се развива. Според FIGO броят на абортите в целия свят се е увеличил значително, а през последните години броят на регистрираните спонтанни аборти се е увеличил от 20% на 46%. Ежегодно в света се регистрират все повече такива случаи и лекарите приемат това явление за епидемия. Но ако епидемиите от миналото са имали естествена първопричина тогава, изглежда, че сега никой не може да я намери.
В тази връзка не може да не се припомнят програмите на специалните служби на САЩ за обезлюдяване, чиято цел бе изкуственото намаляване на населението в съответствие с идеите на английския политолог от XVIII век Томас Малтус. Неволно започвате да сe замисляте за думите на основателя на Microsoft Бил Гейтс, който, застъпвайки се за евгениката, каза, че населението на нашата планета трябва да бъде намалено до „златния милиард“. По време на конференцията TED 2010 в Калифорния, в известната си реч „Надграждане до нула“, Гейтс заяви, че чака ваксините да бъдат използвани за намаляване на ръста на населението. С известно чувство на хумор бе отбелязано, че ако Бил Гейтс говори за ваксини, той прави изявления като човек, от когото нещо зависи.
Още през 1974 г. по искане на администрацията на Никсън, Министерството на отбраната, ЦРУ и Съветът за национална сигурност разработи така наречения NSSM 200 „Меморандум за национална сигурност на САЩ“, който определи начините, по които Вашингтон ще създаде глобалната депопулация. Сред целите бяха държавите от третия свят и най-вече онези, които САЩ считат за свои колонии.
Подозренията за участието на американските разузнавателни служби в умишленото намаляване на населението на света са подкрепени от много инциденти, случили се по целия свят през последните десетилетия. По-специално в страни като Мексико и Филипините, когато САЩ използвайки каналите на СЗО, в средата на 90-те доставиха ваксини там, предполагащи, че ще защитят местното население от тетанус. Тази така наречена помощ доведе до рязко увеличение на броя на регистрираните аборти. Проучване на ваксината показа, че тя съдържа хормона хорион гонадотропин (hCG), който спира естественото развитие на плода, и това води до спонтанен аборт.
Друг пример за престъпна намеса, насочена към намаляване на населението, е неотдавнашният кенийски скандал, който показа, как западните лекари са стерилизирали милиони жени в цяла Африка под прикритието на програма за ваксинация срещу тетанус от СЗО и УНИЦЕФ.
Според доклада на Кенийската католическа медицинска асоциация, която откри hCG във ваксините, донесени на Черния континент, той от десетилетия е изпитателен полигон за Big Pharma, използван за наблюдение на ефектите от ваксинации, генетични промени, свързани с определени лекарства, реакции на различни инфекции, вируси, без дори да се уведомява и да се иска съгласие от местното население. Тези „проучвания“ се извършват от частни фармацевтични компании, Службата по инфекциозни болести на Пентагона и така наречените биолаборатории на ЦРУ, които са разположени по целия свят.
Последните медийни съобщения показват, че тютюневите плантации в САЩ са били изкуствено заразени с неизвестен вирус, който увеличава риска от рак на устните, устата, гърлото и белите дробове при пушачите. Тези съобщения могат да бъдат потвърдени с просто сравнение на невероятно ниската честота на рака на белия дроб при пушачите преди 1950 г. в сравнение с настоящите данни. Има и съобщения, че Малатион, нервно паралитичен газ, разработен от нацистите по време на Втората световна война, ще бъде пръскан от хеликоптери в гъсто населените райони на Аризона и Калифорния. Според официално обяснение газът убива вредителите, но парадоксът е, че той ще се пръска върху жилищни райони, а не селскостопански полета.
Според списание The Age, през 1947 г. австралийският микробиолог и лауреат на Нобелова награда сър Франк Макфарлейн Бърнет призовава австралийското правителство да разработи биологично оръжие срещу „пренаселените страни в Югоизточна Азия“. По време на тайно заседание на Комитета за развитие на ново оръжие и оборудване през 1947 г. микробиолозите препоръчаха „да се сформира изследователска група, чиято задача е да създаде биологично оръжие, което да бъде използвано за замърсяване на хранителните запаси и по този начин да се контролира населението на Индонезия и други страни“.
Секретна програма с кодовото име Project Coast бе създадена в Южна Африка от американските разузнавателни агенции, за да постигне почти същите цели през 1984 г. Като част от тази програма вирусите на Марбург и Ебола, бяха тествани върху черната популация на Южна Африка под строгия надзор на Центровете за контрол на заболяванията на САЩ.
Рязкото увеличение на обема на продуктите с ГМО и неотдавнашната прогноза на ООН, предсказваща бързо увеличение на цените на хранителните продукти, едва ли са съвпадение, и са част от програма, насочена към изкуственото намаляване на населението в света.
И така, при всички известни факти на медиите, колко време ще трябва на международната общност да спре престъпните действия на западните финансови елити, насочени към изтребване на населението на нашата планета?
*Авторът Жан Перие е независим изследовател и анализатор, известен експерт по Близкия Изток.
(Превод за „Труд“ – Павел Павлов)
Източник: в. Труд

–––––––––––––––––
Вижте още:

Бил Гейтс ще финансира създаването на 7 ваксини за COVID-19!



Коментари

Популярни публикации от този блог

ЗАГОВОРЪТ Е РАЗКРИТ! COVID-19 е начин за дигитално поробване на хората от световното правителство

Професор Стефано Монтанари за COVID-19: „Ще приключи с това, всички да сме длъжни да се ваксинираме.“ (ВИДЕО)

(ВИДЕО) БИЛ ГЕЙТС: ЗЕМНОТО НАСЕЛЕНИЕ ТРЯБВА ДА НАМАЛЕЕ! ЩЕ СЕ СЛОЖИ ВАКСИНА НА 7 МИЛИАРДА!