☠☢Ваксините на Бил Гейтс целят сериозно намаляване на населението на земята!☠☢

☠☢Ваксините на Бил Гейтс целят сериозно намаляване на населението на земята!☠☢




Всички използваме операционната система Microsoft, създадена от Бил Гейтс, но мнозина дори не знаят какво всъщност е възнамерявал да създаде с човечеството.
Сега Бил Гейтс, заедно със съпругата си Мелинда, са ангажирани в „благотворителен фонд“, чиито дейности всъщност са насочени към прилагане на концепцията за „златния милиард“.
Предполага се, че проектът е стартиран на 5 май 2009 г. на тайна среща между Бил Гейтс, Дейвид Рокфелер и Уорън Бъфет. Това съобщи основателят на CNN Тед Търнър, който каза, че намаляването на населението на света до 2 милиарда души е идеално.
В момента Гейтс инвестира в медицински технологии и проекти за контрол на раждаемостта. Известно е, че те са свързани със стерилизацията на населението в страните от трети свят чрез ваксинация и насърчаване на ГМО продукти.
В началото хората се хранят неразбираемо с какво, а след това отиват за лекарства, защото се влошават. И там вече ги чакат странни таблетки в красиви опаковки - човек може само да гадае за техните странични ефекти.
И всичко това се прави така, че световният елит да живее по-дълго. Цифрите говорят сами за себе си - 1% от богатите американци живеят 14,6 години по-дълго от същите 1% от бедните. Разликата само ще се увеличи.
Нищо чудно, че Гейтс, Бъфет и Рокфелерите са инвестирали не в петрол, а в акции на фармацевтични компании. Те финансират разработване на лекарства и медицински изследвания. Бюджетът им, трябва да се разбере, ви позволява да правите това в неограничени количества.
И всичко за какво? За да живеем по-дълго и да печелим повече. Сега, например, сред елита е на мода техногенния вампиризъм - преливане на млада кръв в тялото на старата. Основателят на PayPal Peter Thiel направи това.
Следователно, може да се предположи, че коронавирусът е бил идеята за намаляване на популацията. Както знаете, Бил Гейтс се подготви за това предварително. Преди пет години той говори за епидемия. И дори плати на норвежкото правителство, за да постави централата на биологичните си лаборатории в тази страна. Между другото, най-секретните разработки на Гейтс се извършват на огромна лична яхта. Забележимо е, че разполага с два 28-тонови вакуумно затворени резервоара. Казват, че това са водородни двигатели, но това не е така. Това са хладилници за охлаждане на ваксини и вируси.
Що се отнася до ваксинацията като начин за намаляване на популацията, тук трябва да обърнем внимание на момента: децата на богатите, включително и Гейтс, не са ваксинирани. Всички те са чували за страничните ефекти и, вероятно, истинската цел на ваксините.
Освен това през 2010 г. на закрита конференция в Калифорния самият Гейтс обяви, че новата ваксина ще намали популацията с 10-15%.
Все още ли мислите, че коронавирусът се появи точно така?
Превод: Поглед.инфо
Източник: Поглед инфо

€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$


Le Figaro: Предсказалият пандемията Бил Гейтс вижда спасение от COVID-19 в международното сътрудничество.




Преди пет години милиардерът Бил Гейтс предупреди за възможна вирусна пандемия и настоя, че е необходимо да се комбинират усилията на целия свят в борбата с него, пише Le Figaro. Сега неговият благотворителен фонд финансира търсенето на ваксини, лечение и диагностика на коронавируса, а предприемачът и неговите представители призовават за възстановяване на сътрудничеството на САЩ с Китай.
Основателят на Microsoft и известният благотворител на милиардерите Бил Гейтс насочи 250 милиона долара за борба с пандемията на коронавируса, за което предупреди още през 2015 г., заяви Льо Фигаро. Тези пари от благотворителната фондация Бил и Мелинда Гейтс ще отидат за търсене на ваксини, лечение и диагностика на световно ниво, както и за подпомагане на бедните страни.
"Брилянтната си интуиция " Гейтс разкри още в младежките си години, посочва изданието. Богатството му се появи благодарение на прогнозата, че бъдещето се крие в развитието на личните компютри. След създаването на известната система Windows през 1985 г., Гейтс се издигна високо до звездите на американската информационна технология, ставайки милиардер само за две години, а след това съосновател на една от най-ефективните компании на планетата. Заедно със съпругата си той също се занимава с благотворителна дейност и насочва организационните си умения за борба с болестите и създаване на здравни системи в най-бедните страни. Фондацията Гейтс се превърна в истинско „бойно средство“ за тяхното икономическо развитие и здравеопазване - две взаимосвързани области.
Така в началото на пандемията Бил Гейтс имаше всички основания да се присъедини към борбата срещу коронавируса. След като обстойно проучи процеса на поява на епидемията през целия живот от основаване на неговия фонд, основателят на Microsoft беше един от малкото, които предсказаха неизбежното развитие на пандемията по време на конференции по целия свят. И така, сега в социалните мрежи неговата лекция TED през 2015 г. набира популярност, в която Гейтс каза, че новата „ световна катастрофа “ няма да бъде свързана с ядрената бомба, както преди, а с вируси - на екрана, вирус, много подобен на патогена COVID-19. „ Ако през следващото десетилетие нещо убие повече от 10 милиона души, това вероятно ще бъде изключително заразен вирус, а не война", - каза тогава предприемачът, предупреждавайки, че светът не е готов за това предизвикателство. Въпреки това, той беше оптимист за способността на международната общност да се справи с тази задача, посочвайки информационни инструменти и открития в биологията, които биха могли да позволят разработването на лекарства и ваксина. „ Въпреки това е необходим глобален подход към здравеопазването “, подчерта милиардерът.
Пет години по-късно Бил Гейтс беше „ смаян ” от онова, което сценарият разгръща пред очите ни. Той се връща главно към идеята за „ глобален отговор “, като напомня на международната общност (особено под егидата на Г-20) за необходимостта от обединен фронт, който да координира общите усилия, което ще бъде „ решаващо “ за победата срещу вируса. В сряда изпълнителният директор на фондацията Гейтс Марк Сузман подчерта, че въпреки че мерките се предприемат главно на държавно ниво, обаче, „ жизненоважно" е всички държави да работят заедно. Ръководителят на благотворителната фондация заяви, че ще отдели няколко милиарда за изграждането на инсталации за производство на ваксини, но за разрешаването на този проблем е била необходима помощта на държавата: сега няма достатъчно капацитет за производство на 7 милиарда ваксини за цялото население на Земята.
Гейтс е пламенен глобалист и нарече "много опасно" решение на Тръмп временно да спре финансирането на СЗО заради уж силното китайско лоби. От своя страна Сузман нарече организацията „ много надежден партньор “ и подчерта необходимостта от сътрудничество с Пекин, където Фондът има голямо бюро.
Френският вестник подчертава, че в свят, в който защитните рефлекси и конкуренцията между националните държави отново са влезли в сила, Бил Гейтс не харесва подхода на всички: във Вашингтон това безспорно се смята за наивност или ослепяване. В същото време идеята, насърчавана от фондацията Гейтс за създаване на Глобален технически комитет (например под егидата на Г-20), който да разпространява кой първо ще получи ваксината, трябва да бъде обект на ожесточена дискусия. Администрацията на Тръмп инстинктивно се страхува от всякакви наднационални сили по този въпрос и не бърза да се върне към сътрудничество с Китай, който, въпреки отговорността за избухването на вируса, се позиционира като нов лидер в създаването на „ глобален здравен ред “.
В същото време приносът на Бил Гейтс за баланса на силите, борещи се с епидемията, остава абсолютно невероятен. Той отразява утвърдената американска традиция на филантропията, която насърчава успешните хора да върнат дълга си на общността. Освен това той потвърждава появата на "неправителствени " колосални сили на световната сцена: сред основните финансови донори на СЗО е Фондацията Гейтс, веднага следва САЩ, докато Китай и Европа изостават, пише Le Figaro.  

Източник: Поглед.инфо

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€

БИЛ ГЕЙТС - ИНОВАЦИИ КЪМ НУЛА (2010) 
ПУБЛИЧНА РЕЧ В КОЯТО ТОЙ СПОМЕНАВА ЗА НУЖДАТА ОТ КОНТРОЛ НАД НАСЕЛЕНИЕТО И ВАКСИНИТЕ!
(СПЕЦИАЛЕН ПРЕВОД)
ВИДЕО:








Вижте още:




$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$


Започнаха да ни втълпяват нуждата от „спасителната“ бъдеща ваксина на Бил Гейтс! 
Борисов притеснен: Ще ни спаси само ваксина!




Световната икономика лети стремглаво надолу и трябва да се измисли ваксина срещу COVID-19, за да бъде преодоляна безпрецедентната криза.

Тази теза разви премиерът Бойко Борисов, който коментира ситуацията вследствие на разпространението на коронавируса както у нас, така и в световен мащаб.
Борисов подчерта, че светът е много зле в момента. „Автомобилната промишленост е със 75% надолу. Светът като икономика лети надолу. Трябва да се намери лекарство и ваксина, защото залогът е огромен. Ако този вирус беше материализиран, човек щеше по друг начин да се отнася“, изтъкна в ефира на „Дарик“ премиерът, предаде Монитор.
По думите му у нас всеки един ден се опитваме да облекчаваме мерките срещу разпространението на COVID-19, но рязкото им премахване би довело до бум на заразата. „В сравнение с другите държави ние нямаме карантина“, анализира Борисов. Той коментира ситуацията в страната, като изтъкна, че всеки иска да чуе, че случващото се приключва още утре. „Ние дори не сме теглили заем, опитваме с парите, които има държавата, да се справим, за да осигурим в бъдеще пенсиите и заплатите“, заяви Борисов.
По думите на премиера вече има обаче светлина в тунела, защото големите заводи на BMW и WV отново започват работа, което означавало, че и нашите дъщерни предприятия ще заработят
„Докато няма ваксина и лекарство, никой не може да бъде сигурен какво ще се случи“, подчерта все пак премиерът и допълни: „Който мой колега се изкуши да угоди на нацията, че няма страшно и ще я подмине кризата, плати с човешки животи, аз това не мога да си го позволя“.
Борисов каза още, че не случайно винаги умолява да бъдем дисциплинирани навреме. „Като затворихме пазарите, после имаше ред и дисциплина. Огромната част от българите виждат какво се случва“, заяви Борисов. Той даде за пример съседните ни държави, където мерките били още по-строги. „Огледайте се в съседните държави, в сравнение с тях ние сме без карантина.
В Гърция не се излиза, в Сърбия ги затварят от понеделник до петък. Румънският президент отиде да покаже как се прави полева болница. Ние това го направихме преди месец. Вижте другите държави“, призова премиерът. И добави, че българите могат да излизат по колкото си искат пъти на ден. „Трябва да се справим, гледайте другите държави, при пик нагоре свършват леглата и трябва да се наложи пълна забрана за излизане. В момента, като ти писне вкъщи, отиваш до магазина, до аптеката, до парка, пак не е достатъчно, но е доста повече от другите държави“, каза още министър-председателят. И допълни: „За радост болните и починалите са ни малко, хората не могат да осъзнаят, че ако разхлабим рязко мерките, такъв ще е бумът, че тогава само ще броим както в други държави, не искам това да се случи“.
Министър-председателят изтъкна също така, че до този момент нямаме починал без тежки съпътстващи заболявания. „Най-важната черта е ниската смъртност. В Албания не можеш да ходиш до магазин, без да се обадиш на полицай. Хората се научиха да ходят с маски. Разбраха как се предава коронавирусът.
Българинът е грамотен и може да се пази смята Борисов.
Премиерът за пореден път изрази мнение, че България е реагирала бързо в ситуацията. „Първи от всички държави започнахме да си произвеждаме облекла, маски и т.н. Навреме си подготвихме спортните зали. Навреме медикаменти осигурихме“, каза той.
Освен това Борисов съобщи, че в сряда на заседание на Министерския съвет ще бъде приета важна мярка за над 130 млн. лв., която е за национални програми за развитие на образованието, сред които и за природните науки. „Явно бъдещето отива в тази посока. В сряда трябва да дадем парите да се занимават научните ръководители“, каза той.
Взаимствани източници: trafficnews


Източник: BGNews.space

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$


Потенциална ваксина за COVID-19 ще „хаква“ ДНК-то ни, за да изградим имунитет

Ако ваксината бъде разработена успешно, тя ще се впръсква през носа


Екип от учени разработва потенциална ваксина за новия коронавирус, която най-просто казано ще „хаква“ човешкото ДНК, за да накара тялото ни да изгради имунитет, пише уебсайтът „Футуризъм“.
Потенциалната ваксина се разработва от Университета във Ватерло. Идеята е в тялото на пациента да бъде добавен генетичен материал, който да задължи клетките ни да образуват имунитет към болестта.
„Концепцията на ДНК ваксината е, че генетичният товар трябва да бъде доставен до всяка клетка, след което тя вече може да произвежда нужните протеини“, обяснява фармацевтичният екперт Родерик Славчев.
По думите му ако екипът успее да разработи тази ваксина, тя ще се прилага неинвазивно посредством спрей в носа. Той ще доставя нанолекарства, разработени специално за намаляване на инфекцията с COVID-19 в тялото. По този начин тялото ще бъде стимулирано да произвежда повече Т и Б клетки, които са „войниците“ на имунната система – тези, които откриват вируса.
Източник: bTV.bg



$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

ВИДЕО – БИЛ ГЕЙТС: „ТЯБВА ДА СЕ ПОСТАВИ ВАКСИНА НА 7 МИЛИАРДА ДУШИ!"
Бил Гейтс: „Седем милиарда хора трябва да бъдат ваксинирани преди да можем да се върнем към нормален живот...“

ВИДЕО:



РЕЗЕРВЕН ВИДЕО ФАЙЛ:











Коментари

Популярни публикации от този блог

ЗАГОВОРЪТ Е РАЗКРИТ! COVID-19 е начин за дигитално поробване на хората от световното правителство

Професор Стефано Монтанари за COVID-19: „Ще приключи с това, всички да сме длъжни да се ваксинираме.“ (ВИДЕО)

(ВИДЕО) БИЛ ГЕЙТС: ЗЕМНОТО НАСЕЛЕНИЕ ТРЯБВА ДА НАМАЛЕЕ! ЩЕ СЕ СЛОЖИ ВАКСИНА НА 7 МИЛИАРДА!