Безопасно ли е новото поколение нановаксини?

Безопасно ли е новото поколение нановаксини?



Според експерти те не са безопасни заради дългосрочните им последици за здравето на хората
Освен това във ваксината, създадена с помощта на нанотехнологиите, може да се вгради течен микрочип, който с нея влиза в тялото на човека.
Първите съобщения за наночипове, скрити в нановаксини, се появиха през 2009 г., когато в електронното издание Prevent Disease.Com беше публикувана статията Are Populations Being Primed For Nano-Microchips Inside Vaccines?
Привържениците на тоталното ваксиниране на населението настояват ваксинирането да се допълва с „цифрова идентификация“ на човека. Уж за това, онези, които контролират здравето на населението, да имат пълна картина за всеки, включително и за извършените ваксинации. Тази информация може да се вкара в микрочип, който да бъде вкаран под кожата на човека.
А ако днес, на фона на всеобщия шум по повод пандемията от коронавирус, се проведе всеобщо ваксиниране и едновременно с него се проведе и операция по цифрова идентификация на хората?!
Според наблюдатели Бил Гейтс се готви да удари с един куршум два заека. Ако се приеме тази версия, е ясно защо милиардерът реши да обедини двете сфери в своите интереси: цифровите технологии – Майкрософт, и ваксините – благотворителният фонд.
Гейтс е един от инициаторите на проекта ID2020, поддържан от ООН и е част от инициативата Цели за устойчиво развитие до 2030 г. – (2030 Sustainable Development Goals).
Целта на проекта е до края на третото десетилетие на ХХI век да осигури на всички хора на планетата цифров идентификатор – ID.
Докато ръководеше „Майкрософт“ Гейтс силно се интересуваше от темата за класическите микрочипове, вграждани в тялото на човека. Сега той работи над създаването на наномикрочип, като твърди, че той ще бъде микрочип с „ограничено назначение“, своего рода „цифров сертификат“, съпровождащ се с инжектиране на ваксина.
Дали този „цифров сертификат“ няма да се превърне в електронен нашийник, на който стопаните на парите ще вкарат хората в електронен концлагер?
Гейтс се интересува и от татуировки с квантови точки; това е разработка на Масачузетския технологичен институт и Университета Райс.
Татуировките са предназначени за съхраняване историите на ваксинирането на всеки човек.
През декември 2019 г. изследователите от двата университета заявиха, че тази разработка, поръчение на Гейтс, трябва да позволи да бъдат открити онези, които не са ваксинирани против различни заболявания.
На фона на огромния успех на „Майкрософт“ Гейтс извърши нещо странно. През март 2020 г. СМИ съобщиха, че той напуска компанията, окончателно излиза от капитала на корпорацията и от съвета на директорите.
Едновременно с това Гейтс е взел и решението да напусне управата на компанията Berkshire Hathaway Inc, основен акционер и главен ръководител на която е Уорън Бъфет, близък приятел на Гейтс.
Напускайки „Майкрософт“ Гейтс обяви, че оттук нататък ще отделя повече време на филантропията – на развитието на глобалното здравеопазване и образование и на решаването на проблемите с изменения на климата.
Гейтс напусна „Майкрософт“ в разгара на страстите по коронавируса. Той заяви, че в новата обстановка се посвещава на спасяването на човечеството от епидемии и пандемии.
Много хора се отнасят към благотворителността на Гейтс, особено в частта й, която касае разработването на ваксини и масовото ваксиниране, на първо място населението в бедни страни, с подозрение.
Експерти твърдят, че фармацевтичните гиганти разработват и внедряват „токсични“ ваксини заради собствената си алчност. По същата причина те предлагат на медиците непроверени ваксини. За да бъдат първи, са готови на щедри подкупи.
При това регламентите в изпитанията на ваксините се нарушават и на пазара вместо средства за лечение, попадат препарати убийци.
Ярък пример за алчността на фармацевтичните корпорации е започналата преди 40 години борба със СПИН и вируса на имунодефицита. Тя беше глобална афера, уж възникнала заради този вирус при човека.
След това не откриха никакъв специфичен вирус, макар че в търсенето му бяха похарчени астрономични суми от държавните бюджети. Зад името СПИН се криеха няколко десетки отдавна известни заболявания, съпроводени с отслабване на имунитета, всяко от които имаше свой набор изпробвани средства за лечение. Но в лабораториите на фармацевтичните корпорации бяха разработени препарати за борба с „новия вирус“ и всеки курс лечение с тези препарати струваше огромни пари.
Ако признаем факта, че съществува „световно задкулисие“, то трябва да кажем, че това „задкулисие“ използва фармацевтичните компании, печелещи от ваксини милиарди и милиарди.
Фондът на Рокфелер, фондът на семейство Гейтс, фармацевтичните корпорации, Глобалният алианс по ваксиниране и имунизиране – са мощен юмрук. Това е партньорство на частни и правителствени организации, които заявяват, че целта им е засилване на достъпа до детско ваксиниране в бедните страни.
Партньори на Глобалния алианс по ваксиниране и имунизиране са Световната банка и Световната здравна организация.
Превод: PACПEP
Бел.ред. Един нанометър е равен на една милиардна част от метъра 

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

Потенциална ваксина за COVID-19 ще „хаква“ ДНК-то ни, за да изградим имунитет

Ако ваксината бъде разработена успешно, тя ще се впръсква през носа


Екип от учени разработва потенциална ваксина за новия коронавирус, която най-просто казано ще „хаква“ човешкото ДНК, за да накара тялото ни да изгради имунитет, пише уебсайтът „Футуризъм“.
Потенциалната ваксина се разработва от Университета във Ватерло. Идеята е в тялото на пациента да бъде добавен генетичен материал, който да задължи клетките ни да образуват имунитет към болестта.
„Концепцията на ДНК ваксината е, че генетичният товар трябва да бъде доставен до всяка клетка, след което тя вече може да произвежда нужните протеини“, обяснява фармацевтичният екперт Родерик Славчев.
По думите му ако екипът успее да разработи тази ваксина, тя ще се прилага неинвазивно посредством спрей в носа. Той ще доставя нанолекарства, разработени специално за намаляване на инфекцията с COVID-19 в тялото. По този начин тялото ще бъде стимулирано да произвежда повече Т и Б клетки, които са „войниците“ на имунната система – тези, които откриват вируса.
Източник: bTV.bg




Коментари

Популярни публикации от този блог

ЗАГОВОРЪТ Е РАЗКРИТ! COVID-19 е начин за дигитално поробване на хората от световното правителство

Професор Стефано Монтанари за COVID-19: „Ще приключи с това, всички да сме длъжни да се ваксинираме.“ (ВИДЕО)

(ВИДЕО) БИЛ ГЕЙТС: ЗЕМНОТО НАСЕЛЕНИЕ ТРЯБВА ДА НАМАЛЕЕ! ЩЕ СЕ СЛОЖИ ВАКСИНА НА 7 МИЛИАРДА!