Световната здравна организация – Инструмент в нечисти ръце! Разследвания разкриват, че СЗО участва в разработването на ваксини, с цел контролиране на раждаемостта и намаляване на числеността на населението!



Световната здравна организация – Инструмент в нечисти ръце! Разследвания разкриват, че СЗО участва в разработването на ваксини, с цел контролиране на раждаемостта и намаляване на числеността на населението!






СВЕТОВНАТА ЗДРАВНА ОРГАНИЗАЦИЯ – ИНСТРУМЕНТ В НЕЧИСТИ РЪЦЕ
РАЗСЛЕДВАНИЯ РАЗКРИВАТ, ЧЕ СЗО УЧАСТВА В РАЗРАБОТВАНЕТО НА ВАКСИНИ, С ЦЕЛ КОНТРОЛИРАНЕ НА РАЖДАЕМОСТТА И НАМАЛЯВАНЕ ЧИСЛЕНОСТТА НА НАСЕЛЕНИЕТО
ОЛИГАРСИ-ДЕГЕНЕРАТИ КОНТРОЛИРАТ ДЕЙНОСТТА НА СЗО, КОЕТО ВСЕ ПОВЕЧЕ ТРЕВОЖИ ТРЕЗВИТЕ УМОВЕ
СВЕТОВНАТА ЗДРАВНА ОРГАНИЗАЦИЯ ЦЕЛЕНАСОЧЕНО РЕАЛИЗИРА ПЛАНА ЗА „ЗЛАТНИЯ МИЛИАРД“ ЗА НАМАЛЯВАНЕ ЧИСЛЕНОСТТА НА НАСЕЛЕНИЕТО НА ПЛАНЕТАТА ДО ЕДИН МИЛИАРД
НА ЕМБЛЕМАТА НА СЗО Е ИЗОБРАЗЕНА ЗМИЯТА НА МОЙСЕЙ. НА ВЕНЕЦА Й, ОТ ДВЕТЕ СТРАНИ, СА ИЗОБРАЗЕНИ ПО 13 ЛИСТЕНЦА, КОИТО СИМВОЛИЗИРАТ 13-ТЕ ИЗРАИЛЕВИ КОЛЕНА; 33-ТЕ СЕКТОРА НА ЗЕМНОТО КЪЛБО СИМВОЛИЗИРАТ 33-ТЕ СТЕПЕНИ В МАСОНСТВОТО
Комитетът на Съветниците в СЗО, който препоръчва поголовно ваксиниране, се състои от представители на фармацевтичните фирми, които произвеждат ваксини!
Принц Филип, херцог Единбургски: „Ако можех се превъплътя, искам да се върна на земята като вирус-убиец, за да намаля човешката популация…“
Дейвид Брауер, първият изпълнителен директор на природозащитната обществена организация „Клуб „Сиера“: „Раждането на деца трябва да бъде наказуемо престъпление против обществото…“
Маргарет Сенджър, основател на Американската федерация по планиране на семейството: „Висша проява на милосърдие, което едно семейство може да окаже на едно от своите малолетни деца – е да го убие.“
Жак Кусто: „За да се стабилизира числеността на световното население, ние трябва ежедневно да унищожаваме 350 хиляди души…“
Първата от „новите 10 заповеди“ на Джорджийските скрижали
„НЕКА ЗЕМНОТО НАСЕЛЕНИЕ НИКОГА ДА НЕ НАДХВЪРЛЯ 500 МИЛИОНА; НЕКА ТО ДА БЪДЕ В ПОСТОЯННО РАВНОВЕСИЕ С ПРИРОДАТА.“
Имайте предвид фактите в статията и не вярвайте на всичко, което твърди тази съмнителна организация, особено днес, когато е обявила „пандемия“ от коронавирус!
През 1948 г. се появи една интересна структура с многообещаващото и патосно име – Световна здравна организация, с абревиатура СЗО, специализирано учреждение в рамките на ООН.
В състава на СЗО влизат 194 държави. Щаб-квартирата й се намира в Женева.
Днешният генерален директор на Световната здравна организация е Тедрос Аданом Гебреисус, роден през 1965 г.; за пръв път тази длъжност заема лице, което не е лекар. Предишната му работа – етиопски държавен деец, министър на външните работи в Етиопия – 2012-2016 г. Генерален директор на СЗО от 2017 г.
Според официалната версия СЗО се занимава с нормативна и практическа дейност, свързани със здравеопазването в целия свят, с имунизиране, борба с инфекционни болести, разпространението на СПИН и др.
Организацията води база данни, информацията за които предоставят официални организации на страните-членки на ВОЗ.
На пръв поглед задачите на СЗО са благородни и прекрасни. Но дали представителите на 193 страни са се събрали да консолидират и пазят здравето на човечеството?!
Оказва се, че зад благите намерения на СЗО се крие поведение, което е противоречи на опазването на здравето на хората.
Въпреки тоновете активно рекламирани лекарства и огромното количество пари, похарчени за създаването на панацея срещу рак и СПИН, хората продължават да боледуват и умират.
СЗО привлича все повече вниманието не като медицинска, а като политическа, юридическа и правозащитна организация.
С какво всъщност се занимава СЗО и чии интереси защитава?
Например, едно от направленията в работата на СЗО в Русия е борбата с туберкулозата. Руски експерти твърдят, че в страната най-често умират от сърдечно-съдови заболявания, на второ място – от рак, на трето – от нещастни случаи; на шесто място – от СПИН, на последно от грип и остри вирусни респираторни заболявания. И питат защо СЗО отделя толкова внимание на болести, като туберкулозата, които не са толкова опасни в сравнение със сърдечно-съдовите и онкологичните болести.
Странен е фактът, че СЗО препоръчва на руските организатори на здравеопазването да откриват бацила на туберкулозата с изследване на секрет под микроскоп.
Руските изследователи разказват, че още през 2000 г. с лъчеви методи активно са открити половината от болните от туберкулоза. Налага се руските специалисти да учат експертите от СЗО как правилно да диагностицират туберкулозата.
Въпроси предизвиква и фактът, че още през 1976 г. принудителното ваксиниране в САЩ, осъществено от СЗО, по странен начин съвпада с бума на СПИН там – синдрома на изкуствения имунодефицит.
В Русия заразени със СПИН са 500 хиляди души, което е 0,3% от населението й. Този показател е два пъти по-нисък отколкото в САЩ.
Но представители на няколко организации, включително и на СЗО, разпространяват лъжата, че в Русия има един милион заразени със СПИН.
Изкривяването на статистическите данни означава лъжа!
Явно „световните“ лекари обичат този метод в „лечението“ на човечеството.
Птичият грип предизвиква паника и в много страни, включително в Дания и Германия, и те купуват големи запаси от „Тамифлу“. Датският вестник «Information» един от първите заподозря, че фармацевтите са подкупили експерти от СЗО, за да принудят света панически да купува лекарства и ваксини.
Холандецът Алберт Остърхаус, който е член на Стратегическата консултативна група експерти в СЗО, е един от онези, които убеждават света от опасността от пандемия от свински грип; едновременно с това той е шеф частната компания „Европейска научна работна група по грипа“.
Западни журналисти заявяват, че тази компания се финансира от гиганти в световната фармацевтична индустрия, които произвеждат лекарства и ваксини срещу грип – «Novartis, Hofmann La Roche»,«Baxter Vaccines», «MedImmune», «GlaxoSmithKline» и «Sanofi pasteur».
Журналистите неслучайно наричат Остърхаус „Доктор грип“.
Когато в решаването на въпросите на здравето на първо място стоят парите – дейността на тази организация е престъпна!
Фармацевтичните компании получават поръчки да произведат ваксини на стойност 55 милиарда долара. Тези пари са използвани за ваксиниране против заболяване, което не е особено опасно и много по-малко смъртоносно от обикновения сезонен грип.
Вече 20 години правозащитници и религиозни организации обвиняват УНИЦЕФ и СЗО в планирани кампании за стерилизация на населението в отделни страни с помощта на ваксини срещу различни заболявания.
Например през 1993 г. учени от института за биомедицински изследвания в Академията на науките в Инсбрук, Австрия, провели изследване и доказали участието на СЗО в разработването на ваксини за контрол на раждаемостта.
Когато през 2004 г. южните щати в Нигерия бойкотирали ваксинирането, подозирайки СЗО в стерилизация на населението в репродуктивна възраст, образци ваксини били проверени от нигерийския лекар Харун Каин, декан на фармацевтичния факултет в университета в град Заря. Оказало се, че ваксината съдържа естрадиол, форма на женския полов хормон естроген; според експерти този вид ваксина може да предизвика безплодие.
Русия също има претенции към СЗО. Тя посочи, че ако се потвърди, че има сговор в разпространяването на лъжи за свинския грип, може да се откаже да членува в организацията.
Друг факт: през 1992 г. СЗО изключи „хомосексуализма“ от списъка с диагнози и по този начин даде големи права на извратеняците.
Утре в СЗО могат да изключат от списъка с диагнози и шизофренията и некрофилията. Ако им е финансово и политически изгодно, ще създадат паника чрез СМИ, ще се намерят мотиви, ще бъдат подкупени чиновници и в администрацията на градовете ще се появят заявки за провеждането на паради на шизоидните некрофили. И полицията ще ги охранява.
СЗО е инструмент в мръсни ръце
Ежедневно и целенасочено се реализира планът за „златния милиард“ по намаляване числеността на населението на планетата до един милиард жители. Според СЗО най-лесно това може да се постигне чрез масово ваксиниране против измислени заплахи.
МОЖЕ ДА БЪДЕ ПРЕДИЗВИКАНА КОНТРОЛИРУЕМА СМЪРТОНОСНА ЕПИДЕМИЯ В СВЕТОВЕН МАЩАБ
И огромното количество пластмасови гробове, произведени предварително в САЩ, може много скоро да потрябва в резултат от реализирането на такива престъпни планове.
Обществеността отдавна има доказателства, че съществува група хора, които държат глобалната планетарна власт.
Тази група олигарси-дегенерати са учредители на Федералния резерв в САЩ, който безконтролно печата пари.
Те контролират СЗО, чиято дейност все повече започва да тревожи човечеството.
СВЕТОВНАТА ЗДРАВНА ОРГАНИЗАЦИЯ ЦЕЛЕНАСОЧЕНО РЕАЛИЗИРА ПЛАНА ЗА „ЗЛАТНИЯ МИЛИАРД“ ЗА НАМАЛЯВАНЕ ЧИСЛЕНОСТТА НА НАСЕЛЕНИЕТО НА ПЛАНЕТАТА ДО ЕДИН МИЛИАРД
Няколко фармацевтични корпорации задкулисно определят политиката на тази уж международна организация.
Проведените странни ваксинации в Африка, Азия и Латинска Америка предизвикаха тежки епидемии със смъртоносен изход.
В Украйна междуконтиненталните престъпници от СЗО се опитаха да извършат страшен експеримент с украински деца, налагайки ваксиниране от морбили и рубела, но СМИ биха тревога и ваксинирането беше спряно.
В някои центрове в Санкт Петербург, където уж се борят със СПИН, всъщност процъфтява духовното и физическо унищожаване на деца: сексуално възпитание на осемгодишни, раздаване на презервативи на деца, склоняване към аборти. Всичкото това се вписва в плана за снижаване числеността на населението.
През 2009 г. СЗО се готвело да произведе пет милиарда ваксини против грип! Населението на планетата е 6 милиарда. Едва ли някой се съмнява, че пет милиарда ваксинирани трябва да умрат.
Кой финансира СЗО?
На емблемата на СЗО е изобразена змията на Мойсей. На венеца й има по 13 листенца; те символизират 13-те израилеви колена; 33-те сектора на земното кълбо символизират 33-те степени в масонството.
Комитетът на Съветниците в СЗО, който препоръчва поголовно ваксиниране, се състои от представители на фармацевтичните фирми, които произвеждат ваксини!
Световната асамблея по здравеопазване в документ, подготвен от секретариата на СЗО, посочва доброволните вноски за 2008 и 2009 г. САЩ отделя около 424 милиона долара, а Фондът на Бил и Мелинда Грейс – над 338 милиона. През 2020 г. вноските са други.
Но има и други организации донори като Глобалния алианс по ваксиниране и имунизиране, който предал на СЗО над 85 милиона долара; „Програмата за оптимални технологии в здравеопазването“ предала над 9 милиона долара на СЗО.
Фондът на семейство Гейтс в периода 1999-2009 г. е финансирал СЗО с 1,14 милиарда долара, а правителството на САЩ в периода 2001-2009 г. – с 569 долара. Така че е напълно ясно, че е най-голямо влиянието на Гейтс върху СЗО.
Фондът на Рокфелер заедно със СЗО в Мексико, Никарагуа, Филипините и други страни тихо финансира програма на СЗО по „репродуктивно здраве“, в рамките на която е разработена иновационна ваксина против тетанус.
Пеещият хомосексуалист Елтън Джон взе решение за предаване на средства от концерти и благотворителна дейност на СЗО за поддържане на борбата й с хепатит В.
След поредния скандал с ваксиниране са проведени разследвания на католическата организация „Мексикански комитет „За живота“. Комисията стига до извода, че Фондът на Рокфелер, който работи заедно със Съвета по народонаселението Джон Д. Рокфелер-трети, със Световната банка, с програмата за развитие на ООН, с фонда на Форд и други организации, в продължение на 20 години, съвместно със СЗО работел над създаването на контрацептична ваксина, използвайки човешки хорионичен гонадотропин в някои видове ваксини. Сред организациите, финансирали изследвания на СЗО, са Общоиндийският институт за медицински науки и редица университети, включително университета Упсала в Швеция, университетът в Хелзинки и държавният университет в щата Охайо. В списъка влиза и правителството на САЩ чрез Националния институт за здравето на детето и човешкото развитие.
Постоянно се чуват призиви да бъдат арестувани всички ръководители и сенчести служители на СЗО, да бъдат съдени в международния съд в Хага и да получат сурово наказание за извършени и планирани престъпления против човечеството.
Държавите – членки на Съвета на Европа, трябва да поискат незабавно разследване на последиците от дейността на СЗО както на национално, така и на европейско ниво.
Шокиращи цитати на „световния елит“ за регулирането на раждаемостта на населението на планетата
Бил Гейтс, основателят на „Майкрософт“: „В света днес живеят 6,8 милиарда души. Числеността на населението стремително се доближава до девет милиарда. Ако днес добре поработим над нови ваксини, с медико-санитарна помощ, с помощ в областта на репродуктивното здраве, можем да го намалим с 10-15%.“
Джон П. Холдрън, съветник по наука на президента бившия американски президент  Барак Хюсеин Обама„По-лесно би било да се осъществи програма по стерилизация на жени след раждането на второ или трето дете… Разработването на капсули за продължителна стерилизация, която може да се вшие в кожата и да се отстрани, когато бременността е желателна, открива допълнителни възможности за принудително регулиране на раждаемостта…“
Пол Ерлих, съветник по наука на бившия американски президент Джордж У. Буш: „Всеки човек, който се появява на бял свят, внася диспропорция в околната среда и системите за жизнеобезпечение на планетата…“
Дейвид Рокфелер: „Негативното влияние на растежа на числеността на населението върху всичките наши планетарни екосистеми става ужасяващо очевидно…“
Тед Търнър, основателят на Си Ен Ен: „Цялото население да бъде 250-300 милиона; да се съкратят 95% от днешното ниво – би било идеално.“
Принц Филип, херцог Единбургски: „Ако можех се превъплътя, искам да се върна на земята като вирус-убиец, за да намаля човешката популация…“
Дейвид Брауер, първият изпълнителен директор на природозащитната обществена организация „Клуб „Сиера“: „Раждането на деца трябва да бъде наказуемо престъпление против обществото…“
Маргарет Сенджър, основател на Американската федерация по планиране на семейството:  „Висша проява на милосърдие, което едно семейство може да окаже на едно от своите малолетни деца – е да го убие.“
„Регулирането на раждаемостта трябва да доведе в крайна сметка до по-чиста раса.“
Ерик Ар. Пианка, преподавател по биология в Тексаския университет в Остин: „Тази планета би могла да издържа половин милиард души, които биха живели в относителен комфорт, без да нанасят вреда на природата…“
Жак Кусто: „За да се стабилизира числеността на световното население, ние трябва ежедневно да унищожаваме 350 хиляди души…“
За намаляване на населението на земята се изказват Хилари Клинтън, Михаил Горбачов, Джон Гвилебъд – професор в областта на планирането на семейството в университетски колеж в Лондон, Томас Фергюсън – бивш чиновник в държавния департамент в САЩ по делата на населението, Дейв Форман, съучредител на организацията „Земята преди всичко!“, съдията от Върховния съд в САЩ – Рут Бейдър Гинзбург, и др.
Първата от „новите 10 заповеди“ на Джорджийските скрижали
Които понякога се наричат „Американския Стоунжендж“ – огромен гранитен монумент в окръг Елбърт, в щата Джорджия, САЩ. Паметникът съдържа дълъг надпис на осем съвременни езика. На върха му има надпис на четири древни езика.
През юни 1979 г. неизвестно лице, което се крие зад псевдонима Р. С. Крисчън, поръчало съоръжението на компанията «Elberton Granite Finishing Company».
„НЕКА ЗЕМНОТО НАСЕЛЕНИЕ НИКОГА ДА НЕ НАДХВЪРЛЯ 500 МИЛИОНА; НЕКА ТО ДА БЪДЕ В ПОСТОЯННО РАВНОВЕСИЕ С ПРИРОДАТА.“
Превод: PACПEP
СЗО няма нищо общо със “здравеопазване…:

Коментари

Популярни публикации от този блог

ЗАГОВОРЪТ Е РАЗКРИТ! COVID-19 е начин за дигитално поробване на хората от световното правителство

Професор Стефано Монтанари за COVID-19: „Ще приключи с това, всички да сме длъжни да се ваксинираме.“ (ВИДЕО)

(ВИДЕО) БИЛ ГЕЙТС: ЗЕМНОТО НАСЕЛЕНИЕ ТРЯБВА ДА НАМАЛЕЕ! ЩЕ СЕ СЛОЖИ ВАКСИНА НА 7 МИЛИАРДА!