НОБЕЛОВИЯТ ЛАУРЕАТ ЛЮК МОНТАНИЕ: ДНК МОЖЕ ДА СЕ САМОТЕЛЕПОРТИРА

НОБЕЛОВИЯТ ЛАУРЕАТ ЛЮК МОНТАНИЕ: ДНК МОЖЕ ДА СЕ САМОТЕЛЕПОРТИРА!



Известният Нобелов лауреат проф. Люк Монтание, който е един от учените, доказали факта, че СПИН се причинява от вирус, направи изявление, което предизвика истинска вихрушка от възмущение в научната общност.
Той твърди, че ДНК  молекули могат да се „самоТелепортират“ далече и да оставят в структурата  на водата свои електромагнитни отпечатъци.

Очевидно смятайки, че това твърдение не изглежда достатъчно еретично, той добавя, че РНК може да приема тези отпечатъци за истински молекули, да разчита информацията от тях и да синтезира вече съвсем реално съществуващи белтъци.
Експериментът, който го е довел до това скандално  заключение, е следният. Две епруветки, които са близо една до друга, изолирани от магнитното поле на Земята и една от друга, се подлагат на слаби електромагнитни облъчвания с изключително ниска честота от 7 херца. В едната епруветка се съдържат ДНК фрагменти с дължина около сто нуклеотида, а в другата има чиста вода. След 16-18 часа съдържанието на двете епруветки се изследва с метода на полимеразната верижна реакция  – стандартна процедура за търсене на следи от ДНК. Според Монтание, след това и в двете епруветки са открити фрагменти на ДНК.

30dumi.eu / Архив от 2012 год.

Коментари

Популярни публикации от този блог

ЗАГОВОРЪТ Е РАЗКРИТ! COVID-19 е начин за дигитално поробване на хората от световното правителство

Професор Стефано Монтанари за COVID-19: „Ще приключи с това, всички да сме длъжни да се ваксинираме.“ (ВИДЕО)

(ВИДЕО) БИЛ ГЕЙТС: ЗЕМНОТО НАСЕЛЕНИЕ ТРЯБВА ДА НАМАЛЕЕ! ЩЕ СЕ СЛОЖИ ВАКСИНА НА 7 МИЛИАРДА!