Бивш съветник на Тръмп: Бил Гейтс е създал коронавируса, за да вкара в хората микрочипове!

Бивш съветник на Тръмп с теория на конспирацията: Бил Гейтс е създал коронавируса, за да вкара в хората микрочипове!




Бившият съветник на американския президент Доналд Тръмп Роджър Стоун изложи своята теория, че Бил Гейтс може да е имал пръст в създаването на коронавируса, така че да може да постави микрочипове в главите на хората под претекст, че са нужни, за да се знае кой е и кой не е тестван за COVID-19. „Дали Бил Гейтс е изиграл някаква роля в създаването и разпространението на този вирус, е тема, достойна за бурен дебат. Имам консервативни приятели, които казват, че е нелепо, а други казват, че е абсолютно вярно“, каза Стоун пред Джо Пископо, водещ на радиопрограмата „Отговорът“от 9:00 сутринта, който го попита за теории на конспирацията относно пандемията.

„Той и други глобалисти използват вируса за задължителни ваксинации и микрочипиране на хора, уж за да се знае дали са били тествани. Само през трупа ми. Задължителни ваксинации? Няма начин, Хосе!", каза Стоун каза на Пископо, който нарече дългогодишния съветник на президента Тръмп "легенда". Гейтс отдавна е откровен привърженик на подготовката за глобална здравна криза като коронавируса, смята "Ню Йорк Таймс". Фондацията на Бил и Мелинда Гейтс наскоро финансира проект за доставяне на комплекти за тестване на коронавирус до домовете на хората в Сиатъл и незабавно докладване на резултатите пред здравните служители. Според "Сиатъл таймс", резултатите от тестовете, базирани на назален инхалатор, ще бъдат известни до два дни, а здравните служители ще бъдат уведомени незабавно, ако има положителни проби.

Ако тестът е положителен, заразеният ще бъде помолен да отговори на въпроси чрез онлайн проучване, за да предостави на здравните специалисти информация за неговите контакти. Фондацията ще може да осигурява до 400 теста за коронавирус на ден. Стоун, който беше осъден през февруари на 40 месеца затвор за лъжа в Конгреса и заплашване на свидетел по време на кампанията на Тръмп през 2016 г., заяви, че се моли всеки ден страната му да се справи с кризата, предава БГНЕС. 

Редактор: РАЙКО ПАВЛОВ

Източник: Actualno.com

Бележка: ВЕЧЕ ЗАПОЧВА ДА СТАВА ЯСНО ЗАЩО БИЛ ГЕЙТС НАСКОРО ФИНАНСИРА ПРОУЧВАНЕ В БЪЛГАРИЯ ОТНОСНО ЗАБОЛЕЛИТЕ ОТ КОРОНАВИРУСА!



Вижте още:





Бил Гейтс ще финансира създаването на 7 ваксини за COVID-19!












______________________________________



Бивш съветник на Тръмп: Бил Гейтс е създал коронавируса, за да вкара в хората микрочипове!







Коментари

Популярни публикации от този блог

ЗАГОВОРЪТ Е РАЗКРИТ! COVID-19 е начин за дигитално поробване на хората от световното правителство

Професор Стефано Монтанари за COVID-19: „Ще приключи с това, всички да сме длъжни да се ваксинираме.“ (ВИДЕО)

(ВИДЕО) БИЛ ГЕЙТС: ЗЕМНОТО НАСЕЛЕНИЕ ТРЯБВА ДА НАМАЛЕЕ! ЩЕ СЕ СЛОЖИ ВАКСИНА НА 7 МИЛИАРДА!