СЗО – част от Световното правителство и инструмент за манипулиране на държавите!

СЗО – част от Световното правителство и инструмент за манипулиране на държавите!
СЗО, ООН, Уницеф и други са част от изкуствено създадени институции с претенции да бъдат глобални световни ментори и наставници на човечеството, но всъщност обслужват единствено елита и тайното световно правителство.



Смъртността от коронавируса е 0,02% от цялото население на земята… И по този показател тази „епидемия-пандемия“ не влиза дори сред 20-те най-смъртоносни епидемии в историята на човечеството.
По данни на „Дойче банк“ в първата петица от най-смъртоносните заболявания COVID-19 може да влезе само при 210 милиона жертви…
Смъртността от коронавируса не се отличава съществено от смъртността при острите респираторни вирусни инфекции, предизвикани от коронавируси.
Достатъчно изводи и факти са натрупани, за да се оценят критично изводите на СЗО по определянето на днешното вирусно заболяване като пандемия.
Днес репутацията на СЗО е срината. Затова нейните препоръки не бива да се вземат предвид и да се смятат за авторитетни. Като папагали ги повтарят министерствата на здравеопазването в страните и налагат страх.
Световният елит много се дразни от увеличаването на населението на планетата и търси нови методи за съкращаване на човешката популация: птичи и свински грип, атипична пневмония, Ебола, а сега и коронавирус.
Коронавирусът крачи по планетата и атакува почти всички държави. СМИ и националните щабове съобщават за заразени, оцелели и главното колко са починали; тези информации звучат като сводки от фронта.
Светът чака СЗО да обнадежди човечеството; нали е главният страж на нашето здраве на планетата. Тя обяви пандемия; правителствата се стреснаха от този факт – нали е организация с висока репутация, и въведоха режим на глобална карантина.
Учени в различни страни обаче започнаха да правят свои проучвания, да правят изводи, различни от тези на СЗО, според които в света смъртността от коронавируса е само 0,02% от цялото население на планетата.
По този показател тази „епидемия-пандемия“ не влиза дори сред 20-те най-смъртоносни епидемии в историята на човечеството.
По данни на „Дойче банк“ в първата петица от най-смъртоносните заболявания COVID-19 може да влезе само при 210 милиона жертви.
През 2009-2013 г. от т.нар. свински грип починаха 203 хиляди души, или 0,03%, т. е. днешната „епидемия“ може да се измери само с него.
Водещи експерти твърдят, че официалната информация за коронавируса не отговаря на истината.
Вирусологът от Станфордския университет Джон Йоанидис смята, че събраните днес данни са крайно ненадеждни. Според него единственият случай, когато беше тествано „цялото население“, е круизният лайнер Diamond Princess, в който пътниците бяха поставени под карантина. Там смъртността беше 1,0% и основно починаха възрастни хора.
Група френски лекари потвърди изводите на Йоанидис: смъртността от коронавируса не се отличава съществено от смъртността при острите респираторни вирусни инфекции, предизвикани от коронавируси.
Китайски и американски вирусолози публикуваха статия в авторитетното списание Nature Medicine, в която представиха данни от китайския град Ухан, провинция Хубей, където коронавирусът се появи за пръв път. Рискът от летален изход в районите извън провинцията са 0,85% и 1,2-1,4% за Ухан, което корелира с изводите на Йоанидис.
Подобни изводи и факти са натрупани достатъчно, за да се оценят критично изводите на СЗО по определянето на днешното вирусно заболяване като пандемия.
Неотдавна независимата швейцарска изследователска група Swiss Propaganda Research публикува специално разследване, в което се съобщава за много случаи на драматизация на епидемията в световни СМИ, които не са подкрепени с реални факти. Изследователите поставиха като мото на разследването си цитата от Камю: „Единственото средство за борба с чумата е честността.“
За съжаление честността като нравствена категория по времето на Камю и днес е изгубен идеал.
Всъщност данните на СЗО предизвикват съмнения. Защото всичко се случва според известния афоризъм: има лъжа, нагла лъжа и статистика.
По времето на епидемията от птичи грип директорът на СЗО германецът Клаус Щер предупреди за световна вълна на инфекцията – „ще умрат до седем милиона…“. Реагирайки на тази прогноза, правителствата купиха лекарството срещу грип „Тамифлу“ и „Реленеп“ за милиони хора.
През 1996 г. швейцарският фармагигант „Рош“ придоби от американската компания Gilead лиценза за производство на „Тамифлу“. Неин бивш председател и основен акционер е ексминистърът на отбраната в САЩ Доналд Ръмсфелд. От продажбата на ваксината „Рош“ спечели милиарди швейцарски франка. Слава богу, птичият грип не отнесе заявените милиони животи и като цяло починаха 152 хиляди души.
Клаус Щер, който изигра решаващата роля в стратегията на СЗО, напусна креслото си там, след като пандемията утихна, и стана директор на фармацевтичната компания „Новартис“.
През 2009 г. СЗО побърза да обяви епидемия от свински грип, но тя също се оказа по-слаба отколкото се очакваше. Организацията настояваше за масово ваксиниране на населението и много страни похарчиха огромни пари за ваксини срещу несъществуваща епидемия. В Германия – 450 милиона евро, но тъй като смъртността беше изключително ниска, се наложи ваксините да бъдат унищожени.
В САЩ е оказаха излишни 138 милиона дози ваксини.
Фармацевтите в Европа спечелиха 7 милиарда евро и СЗО беше заподозряна в сговор с фармацевтите в „Рош Холдинг“.
След това СЗО беше обвинена в бездействие по времето на епидемията от Ебола в Западна Африка през 2014 г.
Починалите в Гвинея, Сиера Леоне и Либерия от епидемията бяха 11 300 души. СЗО знаела, че през пролетта на 2014 г. епидемията ще излезе изпод контрол, въпреки призивите за помощ на „Лекари без граници“, тя обяви извънредно положение едва през август. Експертите нарекоха поведението на СЗО „вопиюща небрежност, която задълбочи огромните страдания и умножи жертвите“.
Днес репутацията на СЗО е силно срината. Затова нейните препоръки не бива да се вземат предвид и да се смятат за авторитетни. Като папагали ги повтарят министерствата на здравеопазването в страните и налагат страх.
По времето на епидемия някой обеднява, друг се обогатява. Например историята с парацетамола, който веднага беше иззет от аптеките в целия свят в разгара на коронавируса, когато СЗО заяви, че действа на заразените по-добре от ибупрофена.
Но скоро СЗО реабилитира ибупрофена и в някои страни и той изчезна от аптеките.
Експерти в Русия през 2018 г. критикуваха доклада на СЗО за епидемията от СПИН, като определиха данните в него за необосновани и завишени.
Преди няколко седмици Д. Тръмп заяви, че спира финансирането на СЗО, заради неадекватната й реакция на коронавируса; конгресмени републиканци в писмо до президента одобриха решението му и настояваха за оставката на шефа на СЗО Гебреисус.
Всяка година САЩ внасят в СЗО над 400 милиона долара и повечето чиновници там са американци.
Светът чу за гендиректора на СЗО едва след като се появи коронавирусът, а Тръмп го направи популярен; той е първият африканец, шеф на СЗО и първият, който не е лекар. За него се знае, че си сътрудничи с фонда на семейство Клинтън, че има и тесни връзки с фонда на Бил и Мелинда Гейтс; като министър на здравеопазването в Етиопия той оглавява Глобалния фонд за борба със СПИН, туберкулоза и малария, съучредител в който е Бил Гейтс.
С помощта на изброените Гебреисус заема поста шеф на СЗО, макар че е обвинен, че е скрил три големи епидемии от холера; в самата Етиопия дори го обвиняват в престъпления срещу човечеството и геноцид към собствения му народ. Обвиняван е в убийството на стотици протестиращи, в използването на големи финансови средства, за да бъде избран за шеф на СЗО. СМИ твърдят, че той е в приятелски отношения с клана Клинтън, с Б. Обама, Дж.Кери и др.
В началото на създаването си СЗО можеше само да дава препоръки на международната общност, но поправка през 2005 г. й позволява в извънредни ситуации – например при пандемии, да издава заповеди, задължителни за изпълнение от всички страни.
Премахнати са в документите критериите за смъртност и сега организацията решава дали има пандемия или не. Неслучайно днес я наричат част от световното правителство.
Създава се впечатлението, че историята с коронавируса е заформена основно за това да се доведе докрай глобализацията. В момента именно САЩ разрушават онзи модел на глобализация, който сами са създали и заради тяхната алчност, самоувереност и глупост, този модел започна да работи за Китай.
Коронавирусът се използва за провеждане на глобализация и безжалостно унищожава световната и националните икономики. Главният медиен агрегат са СЗО и нейните структури.
Преди няколко години в СЗО се проведоха структурни промени в полза на частния сектор; сега вече частни организации могат да оказват влияние на решенията в нея. Фактически имаме работа с частен бизнес, който влияе на организацията.
През 2000 г. беше създаден GAVI (Global Alliance for Vaccines and Immunisation) – Глобалният алианс по ваксините и имунизациите; в него участват ЮНИЦЕФ, Световната банка, компании, производителки на ваксини от различни страни, изследователски агенции, фондове, включително и фондът на Бил и Мелинда Гейтс.
GAVI заедно с Фонда за ваксини доставя ваксини в над 70 страни.
Според Мелинда и Бил Гейтс спасяването на живота на децата с помощта на ваксиниране ще позволи да се намали нивото на раждаемост в развиващите се страни. Оттук и започна цялата истерия, раздута около коронавируса от СЗО.
Световният елит много се дразни от увеличаването на населението на планетата и търси нови методи за съкращаване на човешката популация: птичи и свински грип, атипична пневмония, Ебола, а сега и коронавирус.

В цялата втора половина на ХХ век имаше само един вирусен грип с повишена опасност – хонконгският през 1968-1969 г. Сега под предлога за страшна епидемия от коронавирус целият свят е поставен под карантина и се намира в социална изолация.
Има основания да се предполага, че раздутата до вселенски мащаби епидемия цели меко потискане на правата и свободите, въвеждането на тотален контрол, след това ваксиниране и цифровизиране на обществото. Това е тих преврат в световен мащаб.
Но след като препоръките на СЗО се критикуват публично, значи нещо не е тръгнало, както трябва.
Превод: PACПEP
СЗО няма нищо общо със “здравеопазване…:

Коментари

Популярни публикации от този блог

ЗАГОВОРЪТ Е РАЗКРИТ! COVID-19 е начин за дигитално поробване на хората от световното правителство

Професор Стефано Монтанари за COVID-19: „Ще приключи с това, всички да сме длъжни да се ваксинираме.“ (ВИДЕО)

(ВИДЕО) БИЛ ГЕЙТС: ЗЕМНОТО НАСЕЛЕНИЕ ТРЯБВА ДА НАМАЛЕЕ! ЩЕ СЕ СЛОЖИ ВАКСИНА НА 7 МИЛИАРДА!