ОКТОПОДА: И „немската“ ваксина на „Пфайзер“ и „Паул Ерлих“ е на Бил Гейтс

ОКТОПОДА: И „немската“ ваксина на „Пфайзер“ и „Паул Ерлих“ реално е на Бил Гейтс!
Не сте изненадани, нали? То и не се очакват сюрпризи в бъдеще, тъй като (както ще научите от настоящия материал) фарма гигантите работят заедно и със „споделени патенти“ по обща технология „в борбата с коронавируса“ (реално в услуга на Бил Гейтс и неговите господари)




Нова Домусчиева телевизия днес даде „алтернатива“ на другата гореща новина, според която Имперският колеж и Оксфордският университет до септември щели да са готови с ваксина за COVID-19. Не искате пришпорената и експериментална РНК помия и нейните наночастици? Може би ще сте по-склонни да се доверите на етикета за „германско качество“?
Нека видим за какво става дума и колко германско е то:
Заглавието на новината гласи: „В Германия тестват ваксина срещу коронавируса“
Подзаглавието ни казва: Разработчикът си сътрудничи с фармацевтичния гигант „Пфайзер“
В изложението на поредната (не)новина ни се разправя за „германския“ институт „Паул Ерлих“, който също бил стигнал в разработката на ваксината до етап на клинични тестове върху човеци. Казва ни се, че този етап щял да продължи „до пет месеца“. И ако добавим 5 месеца, броено от сега, попадаме в септември — когато се очаква и британската ваксина от по-ранната днешна новина.
Забележителна „случайност“, нали?
Също толкова „случайно“ е, че и в тази (не)новина на Домусчиевата телевизия се дават всевъзможни излишни подробности, но е спестена съществената информация, че ваксината е базирана на същата експериментална РНК технология, както и британската. Всичките данни, че „Паул Ерлих“ си сътрудничат с „Пфайзер“ също са манипулативно дъра-бъра.

Ето какво трябва да знаете, но явно не ви е позволено да го знаете

Институтът „Паул Ерлих“ си сътрудничи директно (не само чрез „Пфайзер“) с Фондацията на Бил и Мелинда Гейтс. Това го научаваме от самия сайт на „Паул Ерлих“. И да — става дума за ваксини, тъй като те са специалитетът на този Институт.
Пратеник на Бил-Гейтсовата Фондация е посещавал този Институт още преди годиниГерманските медии пишат, че „it is expected that this visit will enhance ongoing collaborations between the Institute and the Gates Foundation“. („Очаква се тази визита да разшири вече съществуващите съвместни сътрудничества между Института и Фондацията на Гейтс.“)
Сам по себе си Институт „Паул Ерлих“ е толкова навътре в програмите на Гейтсовата Фондация, че даже споделя технологии с по-малки разработчици на ваксини, също лапащи милиони от грантове на „филантропа“. Такъв е случаят например с CureVac, които са финансирани не само от Гейтс, но още от — седнете да не паднете — DARPA (агенция на щатското Министерство на войната) и международната ваксинално-фанатична организация CEPI.
Обобщено, дори не ни е нужно да четем за сътрудничество с фарма гиганта „Пфайзер“, за да знаем, че сянката на Бил Гейтс е покрила изцяло „Паул Ерлих“.

Но това за партньорството с „Пфайзер“ е трагикомично

Особено когато шерпи на фармацевтичния магнат Домусчиев всеки ден по няколко пъти ни подканват да се „доверим на опита“ им и с този „опит“ ни представят името „Пфайзер“ като някакъв знак за авторитетност и като гарант за сигурност .  Хайде да видим и как стоят нещата с „Пфайзер“, които толкова отдавна са „в едно легло“ с Фондацията на Гейтс, че дори е обидно за интелигентните ми читатели да ги занимавам с нещо добре известно. Но статиите ми за ваксините се четат от всякакви хора, така че по-редовната публика ще трябва да ме извини.
Какво намираме на сайта на „Пфайзер“, в раздела с инвеститорите? — Данни за проект на този фармафиотски концерн, целящ контрацептиви за африканските жени чрез инжектиране. И ако това не ни е достатъчно, намираме потвърждение, че поръчителят на тази кампания за популационен контрол е Бил Гейтс — на тази страница в неговата собствена „филантропска“ Фондация.
Да видим и тази „обещаваща“ по-свежа новина:
„Най-известните и водещи биофармацевтични компании обединиха усилия за по-мощен отговор на фарма индустрията срещу пандемията с COVID-19. Компании, сред които „Новартис“ и „Пфайзер“, допринасят за съвместния отговор чрез действия, включващи споделянето на свои патентовани [биотехнологични и химически] съединения.
Тъй като коронавирусът SARS-CoV-2 се разпространява бързо по света, някои компании, които са най-добре оборудвани да изградят защита срещу патогена, обединиха усилията си с Фондацията на Бил и Мелинда Гейтс. Тези компании проведоха конферентна връзка с лидерите на Фондацията на Гейтс по-рано този месец, което доведе до съглашението 15 компании да споделят библиотеките си с патенти.“
И така, каквото правят „Пфайзер“ и „Паул Ерлих“, същото правят в „Новартис“, „Лили“, „Джонсън и Джонсън“, „ГлаксоСмитКлайн“ и другите от картела. Първо, защото си споделят технологиите, които досега са били патентовани, но вече са общи. Второ, защото техният обединяващ фактор е Бил Гейтс и неговата Фондация.

Обобщения вместо евентуални бъдещи статии за „повече от същото“

За да се „доверим на опита“ на шерпите в Нова Домусчиева телевизия, те трябва да ни докажат, че имат поне базови познания за темите, с които ни занимават. Всеки, който е проучвал качествено въпроса с ваксините, особено такива за коронавируси, чудесно знае, че такива ваксини за хората не е имало, няма и не може да има.
(Не и според досега съществуващите традиционни технологии за забъркването на ваксини.)
Независимо кой институт или концерн ще произвежда ваксини против COVID-19, ще трябва да си избере между експерименталните ДНК и/или РНК ваксини. За да има някакъв шанс да са ефективни, те трябва да бъдат гарнирани с още по-експериментални наночастици, усилващи и удължаващи предполагемата им ефективност. Самите наночастици пък могат да бъдат биологични или механични — за опасностите, които носят, вече съм писал в тази статия.
Когато утре, вдругиден или след месец-два ви занимават с „нова“ ваксина от не-знам-си-коя държава, спомнете си това, което прочетохте дотук. Няма никакво значение кой ще бъде регионалният производител и в коя част на света се намира щабът му. И немските, и британските, и американските, и даже руските ваксини (както съм посочил тук) ще бъдат лицензирано копие на една и съща ваксина — тази, която отдавна ви е приготвил Бил Гейтс.
Ако ще и Домусчиевите фарма фабрики да забъркват и продават такава ваксина в България, тя реално пак ще бъде по абсолютно същата Гейтсова експериментална рецепта за човеконенавистна „генна терапия“ с наночастици. И между другото, тези с опита, който заслужава някакво доверие, отдавна не работят за медиите на домораслия фарма магнат, а се евакуираха доброволно/доброзорно или вече започнаха да ги убиват на крачка от „Парадайса“.
Иван Стаменов
22.4.2020 г.

Източник: От Извора / 22.4.2020


€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$


Започнаха да ни втълпяват нуждата от „спасителната“ бъдеща ваксина на Бил Гейтс! 
Борисов притеснен: Ще ни спаси само ваксина!



Световната икономика лети стремглаво надолу и трябва да се измисли ваксина срещу COVID-19, за да бъде преодоляна безпрецедентната криза.

Тази теза разви премиерът Бойко Борисов, който коментира ситуацията вследствие на разпространението на коронавируса както у нас, така и в световен мащаб.
Борисов подчерта, че светът е много зле в момента. „Автомобилната промишленост е със 75% надолу. Светът като икономика лети надолу. Трябва да се намери лекарство и ваксина, защото залогът е огромен. Ако този вирус беше материализиран, човек щеше по друг начин да се отнася“, изтъкна в ефира на „Дарик“ премиерът, предаде Монитор.
По думите му у нас всеки един ден се опитваме да облекчаваме мерките срещу разпространението на COVID-19, но рязкото им премахване би довело до бум на заразата. „В сравнение с другите държави ние нямаме карантина“, анализира Борисов. Той коментира ситуацията в страната, като изтъкна, че всеки иска да чуе, че случващото се приключва още утре. „Ние дори не сме теглили заем, опитваме с парите, които има държавата, да се справим, за да осигурим в бъдеще пенсиите и заплатите“, заяви Борисов.
По думите на премиера вече има обаче светлина в тунела, защото големите заводи на BMW и WV отново започват работа, което означавало, че и нашите дъщерни предприятия ще заработят
„Докато няма ваксина и лекарство, никой не може да бъде сигурен какво ще се случи“, подчерта все пак премиерът и допълни: „Който мой колега се изкуши да угоди на нацията, че няма страшно и ще я подмине кризата, плати с човешки животи, аз това не мога да си го позволя“.
Борисов каза още, че не случайно винаги умолява да бъдем дисциплинирани навреме. „Като затворихме пазарите, после имаше ред и дисциплина. Огромната част от българите виждат какво се случва“, заяви Борисов. Той даде за пример съседните ни държави, където мерките били още по-строги. „Огледайте се в съседните държави, в сравнение с тях ние сме без карантина.
В Гърция не се излиза, в Сърбия ги затварят от понеделник до петък. Румънският президент отиде да покаже как се прави полева болница. Ние това го направихме преди месец. Вижте другите държави“, призова премиерът. И добави, че българите могат да излизат по колкото си искат пъти на ден. „Трябва да се справим, гледайте другите държави, при пик нагоре свършват леглата и трябва да се наложи пълна забрана за излизане. В момента, като ти писне вкъщи, отиваш до магазина, до аптеката, до парка, пак не е достатъчно, но е доста повече от другите държави“, каза още министър-председателят. И допълни: „За радост болните и починалите са ни малко, хората не могат да осъзнаят, че ако разхлабим рязко мерките, такъв ще е бумът, че тогава само ще броим както в други държави, не искам това да се случи“.
Министър-председателят изтъкна също така, че до този момент нямаме починал без тежки съпътстващи заболявания. „Най-важната черта е ниската смъртност. В Албания не можеш да ходиш до магазин, без да се обадиш на полицай. Хората се научиха да ходят с маски. Разбраха как се предава коронавирусът.
Българинът е грамотен и може да се пази смята Борисов.
Премиерът за пореден път изрази мнение, че България е реагирала бързо в ситуацията. „Първи от всички държави започнахме да си произвеждаме облекла, маски и т.н. Навреме си подготвихме спортните зали. Навреме медикаменти осигурихме“, каза той.
Освен това Борисов съобщи, че в сряда на заседание на Министерския съвет ще бъде приета важна мярка за над 130 млн. лв., която е за национални програми за развитие на образованието, сред които и за природните науки. „Явно бъдещето отива в тази посока. В сряда трябва да дадем парите да се занимават научните ръководители“, каза той.
Взаимствани източници: trafficnews


Източник: BGNews.space

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$


Потенциална ваксина за COVID-19 ще „хаква“ ДНК-то ни, за да изградим имунитет

Ако ваксината бъде разработена успешно, тя ще се впръсква през носа


Екип от учени разработва потенциална ваксина за новия коронавирус, която най-просто казано ще „хаква“ човешкото ДНК, за да накара тялото ни да изгради имунитет, пише уебсайтът „Футуризъм“.
Потенциалната ваксина се разработва от Университета във Ватерло. Идеята е в тялото на пациента да бъде добавен генетичен материал, който да задължи клетките ни да образуват имунитет към болестта.
„Концепцията на ДНК ваксината е, че генетичният товар трябва да бъде доставен до всяка клетка, след което тя вече може да произвежда нужните протеини“, обяснява фармацевтичният екперт Родерик Славчев.
По думите му ако екипът успее да разработи тази ваксина, тя ще се прилага неинвазивно посредством спрей в носа. Той ще доставя нанолекарства, разработени специално за намаляване на инфекцията с COVID-19 в тялото. По този начин тялото ще бъде стимулирано да произвежда повече Т и Б клетки, които са „войниците“ на имунната система – тези, които откриват вируса.
Източник: bTV.bg







Коментари

Популярни публикации от този блог

ЗАГОВОРЪТ Е РАЗКРИТ! COVID-19 е начин за дигитално поробване на хората от световното правителство

Професор Стефано Монтанари за COVID-19: „Ще приключи с това, всички да сме длъжни да се ваксинираме.“ (ВИДЕО)

(ВИДЕО) БИЛ ГЕЙТС: ЗЕМНОТО НАСЕЛЕНИЕ ТРЯБВА ДА НАМАЛЕЕ! ЩЕ СЕ СЛОЖИ ВАКСИНА НА 7 МИЛИАРДА!