Паник плана успя: 60% от американците няма да посетят масово събитие без ваксина срещу коронавирус

Паник плана успя: 60% от американците няма да посетят масово събитие без ваксина срещу коронавирус


Ще дойде време, когато ще гледаме назад и ще осъзнаем целия този ЦИРК и глобалната манипулация.


По-малко от половината американци ще отидат на концерт, кино, театър, спортно събитие или увеселителен парк, преди учените да са готови с ваксина срещу коронавирус, сочи проучване на „Ройтерс“, цитирано от „Варайъти“. Едва 40% от респондентите ще рискуват да посетят масово събитие, щом паднат ограниченията, наложени от правителството на САЩ и повечето правителства по света.
Изследването е проведено сред 4429 възрастни американци между 15 и 21 април. Взема се предвид и предишната им посещаемост на концерти на живо или спортни събития, като се отбелязва, че учените вероятно няма да разработят ваксина в близката една година.
Около четирима на всеки десет души, които и преди пандемията са посещавали културни и спортни събития, са заявили готовността си да отидат отново, дори и преди да има готова ваксина, показват данните. Други 40% са отбелязали, че по-скоро ще изчакат, дори и разработването на превантивно лекарство да отнеме над една година. Останалите 20% са отговорили с „не знам“.
Според данните от изследването, спортните събития ще са най-засегнати след карантината - едва 17% са заявили, че ще посещават мачове, преди да има открита ваксина, 26% казват, че ще чакат. Разбираемо, този процент е по-висок сред групата хора, отбелязала, че в изминалата година е посетила събитие от професионалния спорт – от тях 42% са готови да се върнат в публиката, 39% няма да избързват.
Колкото до посещението на кино или театрален салон или концерт, 27% от американците казват, че ще отидат след отмяната на ограничителните мерки. 32% няма да го направят, докато не се имунизират срещу заразата.
Обобщено, 55% от респондентите смятат, че масови събития не трябва да се провеждат, преди да бъде измислена ваксина. Някои щати в Америка вече обмислят отварянето на кина в началото на май.
Освен спортните събития, вероятно сериозно ще пострада посещаемостта и на тематични и увеселителни паркове – 59% смятат, че те не бива да отварят преди населението да бъде масово имунизирано, а само 20% са на мнение, че биха отишли в подобен парк след отпадането на изискването за социално дистанциране.
Към момента увеселителните паркове на „Дисни“ в САЩ са затворени до второ нареждане, а „Юнивърсъл“ удължи до края на май срока, в който няма да работят парковете им във Флорида и Калифорния.
Към 29 април САЩ е най-засегнатата от коронавируса страна с над милион инфектирани и над 59 хил. смъртни случая.

Източник: ClubZ.bg



Коментари

Популярни публикации от този блог

ЗАГОВОРЪТ Е РАЗКРИТ! COVID-19 е начин за дигитално поробване на хората от световното правителство

Професор Стефано Монтанари за COVID-19: „Ще приключи с това, всички да сме длъжни да се ваксинираме.“ (ВИДЕО)

(ВИДЕО) БИЛ ГЕЙТС: ЗЕМНОТО НАСЕЛЕНИЕ ТРЯБВА ДА НАМАЛЕЕ! ЩЕ СЕ СЛОЖИ ВАКСИНА НА 7 МИЛИАРДА!