ВИДЕО: ЗАПОЧНАХА ДА ЧИПИРАТ ХОРА В ЕВРОПА! В ЛИХТЕНЩАЙН ВЕЧЕ СЛАГАТ ЧИПОВЕ!

БЕЛЕГА НА ЗВЯРА! ЗАПОЧНАХА КАМПАНИЯ ЗА УБЕЖДАВАНЕ НА ХОРАТА ДА СИ СЛАГАТ ПРОСЛЕДЯВАЩИ ЧИПОВЕ И ГРИВНИ! ЛЪЖАТ ГИ УЖ ЗА ДА МОЖЕЛО ДА СЕ ЗАЩИТЯТ ОТ КОРОНАВИРУСА, КОЙТО САМИЯ ЕЛИТ СЪЗДАДЕ И ПУСНА СРЕД ТЯХ С ТАЗИ ЦЕЛ!





ВИДЕО:




Какви са новите мерки и ограничения срещу коронавируса в Европа

Лихтенщайн ще екипира 2 200 доброволци с биометрични гривни, за да проучи дали те могат да засекат ранна поява на COVID-19. Гривните измерват данни като телесната температура, пулса и честотата на дишане.




Починалите в Италия намаляват за трети пореден ден.
Френската полиция иззе 140 000 маски, предназначени за черния пазар, а две ферми за норки в Нидерландия са под карантина, след като животни се заразиха с коронавируса, вероятно от служители.
За първи път от шест седмици, децата в Испания могат да излязат навън, придружени от родители.
Фернандо Симон, здравен координационен център на Испания: Днешните данни сочат ясно спадаща тенденция. Засечени са 1729 нови случая. Паднахме под един процент дневно нарастване на случаите. Подобни данни нямахме от седмици насам.
Агенция "Франс прес" съобщава за 27 здравни работници жертви на коронавируса във Франция, но се смята, че реалните цифри са по-високи. Във вторник премиерът Едуар Филип ще представи стратегия за смекчаване на изолацията. Правилата засега са стриктни.
Еманюел Латил, служба за обществена безопасност в Париж: Забелязахме, че обезопасителните ленти, които забраняват достъпа до парка са скъсани. Хората намят самосъзнание и ще им напомним да напуснат парка.
Москва навлиза в петата седмица на изолация, наложена от коронавируса. Жертвите на болестта са 747, заразените почти 81 000. Властите смятат, че Русия може да избегне взрив на епидемията, ако през майските празници се спазват ограниченията да се излиза само за храна, лекарства, медицинска помощ, изхвърляне на боклук или разходка на куче.
Необичайно спокойното море заради намалелите плаване и риболов, извади на повърхността едни от най-живописните обитатели на Босфора - делфините.16-милионният Истанбул е под карантина от четвъртък до полунощ в неделя. Епидемията в Турция уби над 2 700.
Липсата на транспорт във венецианските канали направи по-видими флората и фауната на лагуната.
Правителството в тежко поразената от коронавируса Италия се готви за възобновяване на икономически дейности от 4 май.

Източник: БНТ Новините / 26.4.2020 г.


Още публикации:



Заговорът е разкрит - коронавирусът е начин за дигитално поробване на хората от световното правителство!










––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

С умела пропаганда Австралия започна масовото чипиране на хора



Австралия може да се окаже първата страна в света, която прилага имплантиране на микрочип сред населението си безпрецедентно. В световен мащаб се предвижда до 2017 година по-голямата част и от американците да бъдат с подкожен чип. По всичко изглежда, че Австралия започва да ги изпреварва. Европейският съюз е на път да последва САЩ и Австралия със законодателен акт, но съпротивата на гражданите е по-силна отколкото отвъд океана.
Според източници на CBS още през 2010 правителството на Австралия е изготвило план, който предвижда чипирането да стане масово от 2016 година. Сега той е на път да бъде приведен в действие, като тласъкът не е провокиран от реформите на здравната система, а от една умела пропаганда. Кампания, която се стреми да наложи идеята, че чипирането ще създаде на населението чувството за сигурност и така да получи всеобщо одобрение. Австралийската преса дори излезе с гръмки заглавия, че страната ще се възползва от непозната досега технология за чипиране.
Може да звучи като научнофантастичен сценарий, но хиляди австралийци са склонни да се превърнат в „суперхора“, които само с едно движение на ръката си ще отключват и заключват врати, ще пускат осветлението и ще съхраняват информация.
Шанти Корпорал от Сидни е пряк участник в този проект, след като под кожата и са имплантирани не един, а два чипа. Сега тя може да влиза в офиса или колата, без да е необходимо да носи ключове със себе си. Австралийката споделя още, че крайната и цел е да не се налага да излиза с кредитни карти и портмоне. Тя допълва: “Можеш така да устроиш живота си, че да не се налага да помниш пароли и ПИН кодове. Тази технология наподобява Paypass, така че се надявам в бъдеще да мога да използвам чипа, за да се разплащам“.



Шанти Корпорал, сн. Facebook

Микрочиповете са с големина на оризово зърно и могат да бъдат използвани за предаване на информация към смартфони и дори да съхраняват медицински досиета.
Иновативната технология и изравняването на хората с роботи е нещо, което вероятно може да бъде продадено на аудиторията, за да може тя да бъде превърната в свръхчовеци. Ако дори частично придобиеш качествата на машина или компютър, това значи, че трябва да има някой, който да контролира тази техника. Дали някой смята, че световният елит няма да се възползва от възможността да контролира населението? Или вероятно много хора тънат в дълбока заблуда?
Амал Графстра, който се смята за основателят на тази иновативна технология през 2005 година, наскоро оглави първите страници на пресата с единствения по рода си модел на имплантирано смарт оръжие. Разбира се той е ревностен застъпник за реализацията на този проект. Освен това написа книга, изнася речи и се появи в няколко документални филма. В интервю за австралийска медия Амал обяснява, че имплантираният в тялото му чип “дава възможност да се общува с технологиите. Това буквално е част от самия мен“
Шанти Корпорал пък добавя, че е израснала в свят, в който обществото е под контрол. То е доминирано от представата ни за супер герои, които хипнотизират населението в киносалоните по целия свят. Откакто гледам филми като „Матрицата“, „Терминатор“ и „Специален доклад“, винаги съм се чудела дали е възможно да живеем в такава реалност. 

Източник: Новото познание


________________________________________________________________________________


Израелска фирма привлече $5 млн. за технология за лицево разпознаване на хора с маски

26.4.2020 г.


Израелската Corsight AI, която е разработила технологии за разпознаване на лица с маски, очила и шлемове, привлече $5 милиона капитал от Awz Ventures. Това е канадски фонд, който се фокусира върху инвестиции в технологии за разузнаване и сигурност.

Corsight обяви, че ще използва средствата, за маркетинг на платформата и допълнителна разработка

През март, Hanwang Technology от Китай обяви, че има технология, която може да разпознава хора с маски. Това е много интересна концепция за службите в днешни дни, когато много хора го правят.
Corsight предлага система за лицево разпознаване, която може да обработва информация заснета с видео камери и може да се справи с трудности породени от паднемията.

Технологията може да се използва за предупреждаване на хора, които нарушават мерките за карантина и са отишли на публично място с покрито лице

Ако се открие, че човек има COVID-19 в рамките на някоя организация, системата може бързо да докладва на хората, които са били в контакт с него, предават от Ройтерс.
Corsight обяви, че има инсталирани постоянни системи на на европейски летища и болници, в азиатски градове, в полицейски управления и гранични пунктове в Южна Африка, в африкански мини и банки.
Corsight е базирана в Тел Авив и е открита в края на 2019. Има 15 служители и е дъщерна компания на Corsica Group, която до този момент е привлякла над $70 милиона за разработката на технологии с изкуствен интелект.



Източник: Kaldata.com / 26.4.2020 г.



Коментари

Популярни публикации от този блог

ЗАГОВОРЪТ Е РАЗКРИТ! COVID-19 е начин за дигитално поробване на хората от световното правителство

Професор Стефано Монтанари за COVID-19: „Ще приключи с това, всички да сме длъжни да се ваксинираме.“ (ВИДЕО)

(ВИДЕО) БИЛ ГЕЙТС: ЗЕМНОТО НАСЕЛЕНИЕ ТРЯБВА ДА НАМАЛЕЕ! ЩЕ СЕ СЛОЖИ ВАКСИНА НА 7 МИЛИАРДА!