Американската мечта започва да се разпада!

Американската мечта започва да се разпада!



Когато в спор чувам термина „американска мечта“, ръката автоматично посяга към задния джоб, за да провери дали портфейлът е на мястото си. Не преувеличавам, пропагандата на един красив и удовлетворяващ живот в Америка много проникна в главите на някои от нашите граждани.

Аз не съм пропагандист, ще оперирам с номерата на тази американска мечта.
40% от американците не можеха да се справят с необходимостта спешно да похарчат само 400 долара, без да продадат нито една своя вещ.
78% от американците живеят от заплата до заплата. Това означава, че само една загубена заплата ще бъде финансово бедствие за повечето американци.
Много самотни майки в Америка трябва да получат втора работа, само за да покрият разходите за детска градина.
54% от американците наемат жилища, докато 16% просто не го правят.
Обикновено ми възразяват, но у нас не е ли същото? Значи говорим за Америка, за това, с което сравняваш родината си. И ако това е така, тогава къде е вашата хвалена американска мечта?
Възражението ми е, че ако в Америка получите добре платена работа и работите здраво, можете да живеете много добре. Знаеш ли, ако направим същото, тогава и животът ще бъде много добър.
И тук, между другото, редът за безплатна храна е Маями Бийч, колите в Маями Бийч образуват U-образна линия, докато в събота чакат да получат храна от хранителна банка в близост до хотел W и хотел Setai.
Линията от коли минава над хоризонта ...
И продължава по магистралите извън града.
Това не е коронавирусно раздаване на храна с изтекъл срок на годност на бедните, което е добре известно. Колата тук не означава нищо, видях хора на Lexus в подобни линии, когато стискат пари, ако не плащате 400 долара на месец за този Lexus, те ще го отнемат, така че вие вземате пари от храна - няма какво да ядете - регистрирате се в такава организация и идвате на Lexus за храна. Ако всички безработни в семейството - има достатъчно време, за да застанат в ред за храна. що се отнася до последната кола, ако е отнета за дългове, тогава семейството има само един път - под пешеходната пътека в картонена кутия.
Това е забавяне, както и цялата безплатна храна, която Америка раздава през всички тези години. Когато ограбите целия свят, можете да дадете част на бездомните хора безплатно.
Казват, че се разболял само заради вируса и под разпространението попаднали само всякакви сервитьори и фитнес трениращи. Да? Виждали ли сте отрицателни цени на петрола? Това означава, че около десет милиона души, които са свързани с производството на нефт в щатите, ще отидат за обезщетения утре.
Не искам дори да говоря за хвалената американска медицина; лично за мен инцидентът, който се случи преди две години, беше много показателен. В един баскетболен отбор съпругата на един от играчите е щяла да роди. Мислите ли, че тя е отлетяла за Америка? И тук се заблуждавате, тя беше доведена в болницата и там безопасно роди момиченце. Естествено всички нейни приятели й писаха във Фейсбук, че е загубила ума си, раждайки в Русия, но снимката на новороденото и подписът, че раждането й струва 300 долара, накараха всички завистливо да млъкнат.
Не по-малко значимо беше страстното желание на нашите туристи и като цяло всеки, който може, да нпусне САЩ, докато не са затворили границата. Макар труп, макар и чучело, изселването от тази страна беше много показателно.
За тнова може да се вдигнат рамене в Русия: те казват: "на кого сега е лесено?" Или да изхвърлят раздразнението към властите, които, според тях, не се интересуват от хората. Имаме такъв общоприет начин да олекотим душата.
В Америка обвинението на другите не се приема. Тук мнозина не издържат. Онзи ден американските власти представиха още един доклад, според който за периода от 1999 до 2019 г. нивото на самоубийствата в страната се увеличи с 28%. Почти 84% от самоубийствата са бели, около 77% са мъже, като правило не са млади.
Така че запомнете една добра поговорка: "Хубаво е там, където не сме."
А американската мечта вече започва да вони на гнило месо толкова открито, че понякога спорите с това и си мислите, добре, къде е мозъкът ти?
Превод: Поглед.инфо
Източник: Яндекс Zen
Източник: Поглед инфо




Коментари

Популярни публикации от този блог

ЗАГОВОРЪТ Е РАЗКРИТ! COVID-19 е начин за дигитално поробване на хората от световното правителство

Професор Стефано Монтанари за COVID-19: „Ще приключи с това, всички да сме длъжни да се ваксинираме.“ (ВИДЕО)

(ВИДЕО) БИЛ ГЕЙТС: ЗЕМНОТО НАСЕЛЕНИЕ ТРЯБВА ДА НАМАЛЕЕ! ЩЕ СЕ СЛОЖИ ВАКСИНА НА 7 МИЛИАРДА!