Петиция в Белия дом подписана от 468 хиляди души, настоява за разследване на Бил Гейтс и плановете му за масова ваксинация!

На сайта на Белия дом петиция, подписана от 468 хиляди души, настоява за разследване на Бил Гейтс и неговите престъпни планове за тотално ваксиниране на човечеството (ПЕТИЦИЯ)



Днес, когато стотици хиляди негодуващи американци искат от правителството на САЩ да започне разследване на Бил Гейтс, като главния виновник за изолирането на населението, срива на икономиките и раздуването на коронавируса до психоза с цел ваксиниране на цялото население, милиардерът продължава нагло да прави прогнози.
В интервю във френското издание „Фигаро“ Бил Гейтс посочи, че за да се върне към нормалния живот, на света ще му трябват година-две, че в близко време основната задача е да се разработи ваксина срещу COVID-19 и напомни, че Фондът на Бил и Мелинда Гейтс участва в този процес.
В сайта на Белия дом на 29 април в петиция, която настоява за разследване на Гейтс, са сложили подписите си около 457 хиляди души и тази цифра постоянно расте. Ето какво се казва в нея:
„Ние наблюдаваме събитията, които се случват около пандемията от COVID-19, и редица въпроси остават без отговори.
На 18 октомври 2020 г., само няколко седмици преди китайският град Ухан да бъде обявен за епицентър на коронавируса се случиха две важни събития.
Едно от тях е „Събитието 201“ – (Event 201), другото са „Световните военни игри“ – Military World Games, които се проведоха именно в Ухан. Веднага след това в планетарен мащаб бяха инициирани процесите за ваксините и биометрическото следене.
И на преден план е винаги този Бил Гейтс, който публично прави изявления за своята заинтересуваност в „съкращаване прираста на населението с 10-15%“ чрез ваксиниране.
Известно е, че Гейтс, ЮНИЦЕФ и Световната здравна организация вече са обвинени в намерение да стерилизират кенийски деца чрез използването на скрития антиген НСG във ваксините против тетанус.
Конгресът и всички други правителствени органи няма да изпълнят своя дълг, докато не завърши задълбоченото публично разследване.“
Извадка от изявлението на Бил Гейтс в рамките на международната конференция TED през 2010 г., за която издателство PACПEP неведнъж е писало в книгите и статиите си.
„Първо, имаме население. Светът днес наброява 6,8 милиарда души. Скоро ще стане почти девет милиарда. Но сега, ние ако проведем действително голяма работа по нови ваксини в здравеопазването, по услуги в областта на репродуктивното здраве, ще можем да снижим този показател с 10-15%.“
Не само американците, а и не само те, са силно обезпокоени и възмутени от онова, което се стреми да прокара „добрият чичко Бил“; косите настръхват от коментарите на личната страница на Гейтс в инстраграм. Те са десетки, дори стотици хиляди.
Интересен факт е, че един от откритите противници на ваксинацията на Гейтс е Робърт Кенеди-младши, син на Робърт Кенеди и племенник на Джон Кенеди, който заяви: „… фанатизмът на Гейтс към ваксините се подхранва от неговите месиански убеждения, че му е предначертано да спаси света чрез технологии, и в това, че неговите „божествени“ амбиции му дават правото да провежда експерименти над живота на хората…“
Издателство PACПEP



Коментари

Популярни публикации от този блог

ЗАГОВОРЪТ Е РАЗКРИТ! COVID-19 е начин за дигитално поробване на хората от световното правителство

Професор Стефано Монтанари за COVID-19: „Ще приключи с това, всички да сме длъжни да се ваксинираме.“ (ВИДЕО)

(ВИДЕО) БИЛ ГЕЙТС: ЗЕМНОТО НАСЕЛЕНИЕ ТРЯБВА ДА НАМАЛЕЕ! ЩЕ СЕ СЛОЖИ ВАКСИНА НА 7 МИЛИАРДА!