USAID — американските ескадрони на смъртта срещу човечеството

USAID — американските ескадрони на смъртта срещу човечеството






Американската агенция за международно развитие е държавна институция, разпростряла мрежите си по целия свят. Почти няма ъгълче на планетата, в което да не е кацнала тази американска организация.
На снимката по-долу виждате усмихнатите лица на американския «агент» и същото ухилено лице на получателя на «помощта» от Киргизстан. За американската организация няма значение възраст, пол, занятие, етнос на получателя, стига той да споделя интересите на американската държава, защото …USAID е рожба, функция и маша на американския управляващ елит.

В България агенцията от няколко години се прикрива под новото име — «Америка за България». Маскира дейността си чрез редица хуманитарни проекти. В презентацията на организацията пише, че Фондацията работи в България за укрeпване на частния сектор и демократичните институции в страната.
Фондацията се финансира от Държавния департамент на САЩ, т.е. тя е оръдие и инструмент на «Дълбоката държава», която управлява Щатите от дълги години.
USAID е по целия свят — като октопод.
Като мрежа е хванала всички проамерикански настроени жабки, цамбуркащи в световното блато.
USAID не подбира отрасли — тя е заплюла територията си буквално във всички сфери от живота на «аборигените», искащи да направят себе си и Америка велики.
Енергетика, образование, здравеопазване, правоохранителна сфера, селско стопанство….кандидатите за слава и американски грантове по света и у нас са хиляди.
В условията на свят, който се движи от силата на парите, без морал, без благородство, без състрадание, без съпричастност, без солидарност…- това е благодатна почва за отглеждане и изхранване на випуск след випуск на безродни «туземци», продали душите си на Мамон.
Ако USAID забележи талантливи хора от политически партии, свързани с искането за радикални промени, то американската организация, ако не успее да ги изхвърли от политическото пространство чрез всевъзможни методи, ги привлича.
Както мухата се привлича от светлината на лампата — макар същата тази светлина да причинява смъртта на мухата.
Мухата мисли, че няма избор —  или умира под светлините на прожекторите в овации, както тя си мисли, или умира безславно, кацнала на поредното животинско лайно.
Така в условията на процъфтяващ либерализъм и под пряката опека на «Дълбоката държава» се проведе масовата приватизация в целия бивш социалистически лагер, буквално се разграби общодържавното имущество на страните от бившия СИВ, назначиха се угодни на Запада марионетъчни правителства, а някога братските на СССР страни се превърнаха от държави в територии.
Америка пося отровния вирус на «демокрацията»…
И последваха катастрофа след катастрофа…
Никой не е в състояние напълно да изброи стореното от USAID за всичките тези години, организацията е създадена през далечната 1961 г.
Но сега накратно ще ви разкажа за едно от най-зловещото й съучастничество.
Никога не забравяйте, че театралните изпълнения са основната черта на тази организация, обикновено маскирана в ролята на благородна девица.
И така: Годината е 1990-та. Държавата е Перу. Начело на държавата е Алберто Фухимори.
Управникът получава от USAID 35 млн долара за осъществяване на икономически реформи. С този термин обикновено се нарича шантажът, който американските властващи упражняват върху дадени управляващи с цел наклон на външната политика на съответната държава към интерисите на Чичо Сам.
Целта на американската организация е уж да се осъществят икономически реформи — «да се намали бедността».
Но подобни са и прогласените цели на американската организация в Сирия, там тя финансира «Белите каски» — уж за да предотвратят и разобличат «химическите атаки» на Асад. Но «Белите каски» поне са дегизирани, а тези на снимката по-долу не са — те са в истинския си вид, в ръцете със смъртоносно оръжие, а зад гърба им се перчат буквите, символизиращи американската «демокрация» — USAID.
USAID - американските ескадрони на смъртта срещу човечеството
Американската организация финансира терористите в Сирия
И подобно на «Белите каски» в Сирия, USAID спретва в Перу истински холивудски филм — «намаляване на бедността» чрез намаляване на бедняците — в прав текст.
Фухимори подлага на насилствена стерилизация 300 000 жени в Перу.
Държавата буквално била залята от сълзи:
«Боли ме, боли ме, не мога да помръдна», плачели жените.
«Млъкни, ще ти мине. Нима искаш да раждаш като зайците, като плъховете и свинете? Повече няма да имаш деца. Прекъснахме ти тръбите», така им отговаряли.
Жертви на програмата, финансирана от американската организация, наречена «Доброволна хирургична контрацепция» станали 300 хиляди жени.
Няма данни USAID да е изтеглила парите по проекта или да е порицала касапницата.
Заедно САЩ и Фухимори «преборили» нищетата.
USAID — американските ескадрони на смъртта срещу човечеството.
Петя Паликрушева
USAID - американските ескадрони на смъртта срещу човечеството
USAID - американските ескадрони на смъртта срещу човечеството

Източник: News Front

Коментари

Популярни публикации от този блог

ЗАГОВОРЪТ Е РАЗКРИТ! COVID-19 е начин за дигитално поробване на хората от световното правителство

Професор Стефано Монтанари за COVID-19: „Ще приключи с това, всички да сме длъжни да се ваксинираме.“ (ВИДЕО)

(ВИДЕО) БИЛ ГЕЙТС: ЗЕМНОТО НАСЕЛЕНИЕ ТРЯБВА ДА НАМАЛЕЕ! ЩЕ СЕ СЛОЖИ ВАКСИНА НА 7 МИЛИАРДА!