Как Бил Гейтс спонсорира разработката на коронавируса!

Как Бил Гейтс спонсорира разработката на коронавируса!




Как фондът на Бил и Мелинда Гейтс спонсорира разработката на коронавируса. Коронавирусът, разпространен в момента в Китай, няма естествен произход. Разработването на такъв вирус е финансирано от Фондация „Бил и Мелинда Гейтс“, пише журналистът Ернст Флейшман за портала Anonymous News. През октомври 2019 г. институтът „Джон Хопкинс“ прогнозира смъртта на 65 млн. души от коронавирус.
На 19 юни 2018 г. финансираният от британското правителство Институт „Пърбрайт“ подава заявка за патент на коронавируса. Патентът е издаден на 20 ноември 2018 г. от Европейското патентно ведомство под номер ЕР 3172319А1 и наименование Coronavirus. За създатели на вируса са вписани в патента лицата Erica Bickerton, Sarah KEEP и Paul Britton.


Един от спонсорите на този институт е фондация „Бил и Мелинда Гейтс“. На 18 октомври 2019 г., много преди да бъдат докладвани първите случаи, фондацията „Гейтс“, институтът „Джон Хопкинс“ и Световният икономически форум организираха събитие в Ню Йорк за политици, служители, ръководители и медицински експерти, за да симулират огнище на коронавирус.
Един вид учение под името „Събитие 201“, този семинар виртуално постави участниците в центъра на неконтролируем взрив от новия вирус, който стремително, като пожар, се разпространява в Амазония и предизвиква хаос в целия свят. Както съобщава институтът „Джон Хопкинс“, при моделирането на епидемия са „загинали 65 млн. души в продължение на 18 месеца“. Демонстрираният на семинара видеозапис излъчва и съобщения на измислена медия, в които се обяснява как устойчив вирус под измисленото име CAPS парализира търговията и придвижването на хората на планетата, а световната икономика се оказва в ситуация на свободно падане. Удивително, но същото вече виждаме, че сега то се случва реално. Информацията от последните световни новини е, че с цел безопасност се отменят всички пътувания от и до китайския град Ухан. Днес, повече от 23 млн. китайци се оказват изолирани в своите градове, отрязани от външния свят.
Последствията за световната икономика са само въпрос на време. Професорът от Лондонския имперски колеж Нил Фергюсън заяви, че смъртността от коронавируса може да бъде съпоставена със смъртността от испанския грип, който отне живота на 20-50 млн. души през 1918 г. Случващото се сега не е учудващо, ако вземем предвид дребния детайл, че Бил Гейтс е фанатичен привърженик на глобализацията. В излъчения видеозапис някой си Том Инглсби от Центъра за сигурност на здравеопазването към института „Джон Хопкинс“, предлага за решаването на проблема повече глобализъм. Той казва: „Възникват проблеми, които може да бъдат решени само съвместно между глобалните корпорации и правителствата“. За по-нататъшното участие на глобализма в качеството му на противоотрова на вероятния взрив от заболеваемост, „Събитие 201“ предлага следното:
  • Правителствата, международните организации и корпорациите трябва още отсега да планират, как ключовите корпоративни функции ще бъдат използвани при възникването на крупни пандемии.
  • Промишлеността, националните правителства и международните организации трябва да работят съвместно, за да увеличат количеството медицински контрамерки на международно ниво и да обезпечат тяхното бързо и справедливо разпространяване и прилагане по време на тежки пандемии.
  • Държавите, международните организации и глобалните транспортни компании трябва да работят заедно, за да поддържат възможността за пътуване и търговия по време на крупни пандемии.
  • Правителствата трябва да предоставят повече ресурси и подкрепа за разработката и производството на ваксини, лекарствени средства и средства за диагностика, необходими по време на сериозни пандемии.
  • Глобалният бизнес трябва да приеме икономическото бреме на пандемиите и да поддържа голяма готовност за действие.
    Международните организации трябва да отделят приоритетно внимание за намаляване на икономическото въздействие и последици от епидемиите и пандемиите.
  • Правителствата и частния сектор следва да отделят голямо внимание на разработките на методи за борба с дезинформациите до започването на борбата със следващата пандемия.
  • Всичко това се случва само няколко месеца преди да бъде регистриран първия случай на заразяване на човек от коронавируса. Същите тези глобалисти, на които принадлежи патента на коронавируса и които предсказаха разпространението на вируса, съобщиха, че ще разработят ваксина против смъртоносното заболяване. Според Business Insider, „коалиция, подкрепяна от Бил Гейтс, финансира биотехнологични компании“, които вече разработват ваксина срещу коронавируса.
Превод за ГЛАСОВЕ: Никола Стефанов
Бел.ред. нали не сте забравили че през през февруари 2017 Гейтс ни обеща пандемия? А през април 2018 Бил Гейтс, който обожава евгениката (не пак, а отново) този път ни обеща глобална пандемия и смъртта на 30 милиона души?
Бел.ред1. Бил Гейтс и ваксините – евгеника в действие; Бил Гейтс:
„В света днес има 6,5 милиарда хора и броят им върви към 9 милиарда. И ако ние свършим наистина добра работа с НОВИТЕ ВАКСИНИ, ЗДРАВНИТЕ ГРИЖИ, репродуктивното здравно обслужване, вероятно бихме могли да намалим този брой с 15%…“ (ВИДЕО)

Интерактивна карта показваща заразата от коронавируса в реално време: Онлайн



Доц. Петрова: Ваксината срещу COVID-19 ще бъде задължителна!
(ВАКСИНАТА ОТ САЩ - ЕТО КАК ЩЕ НИ ЗАДЪЛЖАТ ДА СИ Я СЛОЖИМ!)

28.4.2020 г.




Бъдещата ваксина срещу коронавируса да бъде достъпна за всички и задължителна, предвиждат учените. Това заяви доц. Пенка Петрова, директор на института по миркобиология към БАН в предаването "Референдум" по БНТ. 
Планира се имунизацията да е за всички коронавируси. Тя каза, че вече има над 120 прoтотипа на ваксина срещу COVID-19, като 5 от тях са влезли във фаза на клинични изпитания.
Българската ваксина се разработва с финансовата помощ на института "Пастьор" в Париж. В предварителния договор сме заявили желанието след разработването й, тя да си остане български патент.
В момента в света цуркулират 3 щама на коронавируса. Смята се, че оригиналният А е възникнал в Австралия и след мутация е отишъл в Ухан. Щам Б, който произхожда от щам А, заразява в цяла Азия и целия Китай.
Оригиналният щам А е най-разпространен, освен в Австралия, и в САЩ. От китайския щам Б пък произлиза нова мутация и се превърща в щам C, които се разпространява из цяла Европа.
Според Петрова причините за по-ниската заболеваемост у нас може да се търсят в навременните мерки и добрата ваксинална политика. Беше доказано, че БЦЖ ваксината има определено влияние върху по-добрата резистенснтост на българският народ към коронавируса.

Източник: Monitor.bg

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$


Потенциална ваксина за COVID-19 ще „хаква“ ДНК-то ни, за да изградим имунитет

Ако ваксината бъде разработена успешно, тя ще се впръсква през носа


Екип от учени разработва потенциална ваксина за новия коронавирус, която най-просто казано ще „хаква“ човешкото ДНК, за да накара тялото ни да изгради имунитет, пише уебсайтът „Футуризъм“.
Потенциалната ваксина се разработва от Университета във Ватерло. Идеята е в тялото на пациента да бъде добавен генетичен материал, който да задължи клетките ни да образуват имунитет към болестта.
„Концепцията на ДНК ваксината е, че генетичният товар трябва да бъде доставен до всяка клетка, след което тя вече може да произвежда нужните протеини“, обяснява фармацевтичният екперт Родерик Славчев.
По думите му ако екипът успее да разработи тази ваксина, тя ще се прилага неинвазивно посредством спрей в носа. Той ще доставя нанолекарства, разработени специално за намаляване на инфекцията с COVID-19 в тялото. По този начин тялото ще бъде стимулирано да произвежда повече Т и Б клетки, които са „войниците“ на имунната система – тези, които откриват вируса.
Източник: bTV.bg





Коментари

Популярни публикации от този блог

ЗАГОВОРЪТ Е РАЗКРИТ! COVID-19 е начин за дигитално поробване на хората от световното правителство

Професор Стефано Монтанари за COVID-19: „Ще приключи с това, всички да сме длъжни да се ваксинираме.“ (ВИДЕО)

(ВИДЕО) БИЛ ГЕЙТС: ЗЕМНОТО НАСЕЛЕНИЕ ТРЯБВА ДА НАМАЛЕЕ! ЩЕ СЕ СЛОЖИ ВАКСИНА НА 7 МИЛИАРДА!