Никита Михалков обяви война на Бил Гейтс и цифровите елити!

Никита Михалков обяви война на Бил Гейтс и цифровите елити!
Да си припомним какви мантри ни повтаря Мария Габриел за нуждата от цифрово общество и цифровизация...



Мустакатият режисьор в предаването „Бесогон ТВ“ с многозначителни паузи и премигвания разказа как Гейтс и неговите богати партньори се готвят да чипират цялото население, да променят съзнанието на всички, а след това да оставят само един милиард души на Земята.



Михалков посочи, че политиката на Гейтс в Русия прокарва шефът на Сбербанк Герман Греф, който е завладян от идеята за цифровизация и елитизация в страната.
Според режисьора белег на придвижването на идеите на Бил Гейтс е дистанционното образование, което беше внедрено в много страни по времето на карантината.
„Ако карантината продължи един месец, два, пет, година, две, три години… през цялото време! След три години седене вкъщи пред компютъра това е нова селекция, това е нов народ, нова страна, нови хора. Аз не зная какви са те, но са нови хора. Може би ни стигна това, за да се замислим. Не говоря това, за да плаша, да забранявам… А да се замислим. Да се замислим, не е лошо занимание!“
В изявлението си Никита Михалков се позова на мнението на кандидата на историческите науки доцент Олга Четверикова и посочи нейни изказвания за „цифровите елити“. В едно свое изявление Четверикова посочи, че „светът се управлява от окултен елит“, „че светът преминава от Ню Ейдж към цифровата ера“:
„Сега основната задача на Гейтс и Ко е да подготвят и създадат ето това море, такъв слой мощна младеж, с вече с прекроено съзнание, защото това е много важен момент, защото тези хора, които работят в тези структури, са хора с променено съзнание, меко казано, това са хора, в съзнанието на които отсъства хуманитарната съставка, това са хора, които мислят по алгоритъма на машина, това са хора, които като цяло се придържат към окултни възгледи.“
Критиците обвиняват Михалков, че разпространява теория на заговора.
Още от доцент Четверикова:
„Всички изследвания, които направихме, водят само до едно, в крайна сметка – този цифров проект у нас се реализира под името „цифрова икономика“; реализират го хора с променено съзнание, с променено състояние на съзнанието и затова ние не можем да обясним рационално какво се случва, защо се прави това, не можем да разберем тези цели и задачи… Фактически днес нашето общество започва да се управлява по модела на тоталитарна окултна секта…“
В предаването Михалков хитрува и не иска да ядосва силните на света, разбирайки, че решението за цифровизацията на Русия е взето на най-високо ниво. Режисьорът представи премиера на Русия Мишустин не само като явен привърженик, но и активен внедрител на цифровизацията.
Издателство: PACПEP
И още от доц. Олга Четверикова:




Коментари

Популярни публикации от този блог

ЗАГОВОРЪТ Е РАЗКРИТ! COVID-19 е начин за дигитално поробване на хората от световното правителство

Професор Стефано Монтанари за COVID-19: „Ще приключи с това, всички да сме длъжни да се ваксинираме.“ (ВИДЕО)

(ВИДЕО) БИЛ ГЕЙТС: ЗЕМНОТО НАСЕЛЕНИЕ ТРЯБВА ДА НАМАЛЕЕ! ЩЕ СЕ СЛОЖИ ВАКСИНА НА 7 МИЛИАРДА!