ХИТЪР ТЕСТ РАЗКРИ ИЗМАМА С ТЕСТОВЕТЕ ЗА COVID-19 В ТАНЗАНИЯ! КОЗА И ПАПАЯ СЕ ОКАЗАХА ПОЛОЖИТЕЛНИ!

ХИТЪР ТЕСТ РАЗКРИ ИЗМАМА С ТЕСТОВЕТЕ ЗА COVID-19 В ТАНЗАНИЯ! КОЗА И ПАПАЯ СЕ ОКАЗАХА ПОЛОЖИТЕЛНИ!
Президентът на Танзания Джон Магуфули се усъмнил в тестовете срещу Коронавирус COVID-19 и чрез хитър експеримент доказал, че са дефектни и дават грешни резултати!




СЛЕД ТАЕН ЕКСПЕРИМЕНТ: Коза и папая се оказаха с Covid-19!


4 МАЙ 2020 г.

Президентът на Танзания Джон Магуфули отхвърли дефектни комплекти за откриване на коронавирус, след като отчели положителни резултати върху проби, взети от коза, папая и птица.
По време на събитие в Чато - северозападната част на Танзания, Магуфули каза, че комплектите имат "технически грешки".
Президентът заяви, че е инструктирал танзанските сили за сигурност да проверят качеството на комплектите. Те били получили на случаен принцип няколко проби - от папая, коза и овца, но с присвоени човешки имена и години.
След това тези проби са изпратени в лабораторията на Танзания, за да се тестват за COVID-19, като лабораторните техници умишлено не били информирани за произхода на пробите. "Пробите от плода и козата са положителни - това означава, че най-вероятно някои хора са били тествани положително, а всъщност не са били изобщо заразени от коронавируса."
„Случва се нещо. И преди съм казвал, че не всяка помощ е предназначена да бъде полезна за тази нация “, казва Магуфули. Според него комплектите трябва да бъдат проучени.
Танзания е регистрирала 480 случая на COVID-19, 17 от които - смъртни.
Магуфули също обяви, че е направил поръчка за билково лечение на коронавирус, обявено от президента на Мадагаскар. "Вече писах на президента на Мадагаскар и скоро ще изпратим самолет за добив на лекарството, за да може Танзания да се възползва от него", каза той.
Билковото лекарство, наречено „Covid Organics“, подготвено от Малагасийския институт за приложни изследвания, е произведено от Артемизия - растение, отглеждано на остров Мадагаскар.

Източник: Lupa.bg


_________________________________________________________________

Президентът на Танзания се оплака от дефектни тестове за Covid-19, дали позитивен резултат при коза и дърво

(ВИДЕО)




ПЪЛНО ВИДЕО ОТ РЕЧТА НА ПРЕЗИДЕНТА:


Тестовете за коронавирус, използвани в Танзания бяха обявени за дефектни от президента Джон Магуфули, защото според него са дали положителни резултати, когато са били използвани на коза и на дърво, предава VOA News.
Магнафули, чието правителство понесе по-рано критики за лошото справяне с кризата, отчасти защото президентът призова гражданите на страната да се борят срещу коронавируса с молитви, заяви, че тестовете са имали „технически грешки“. По думите му те са били внесени от чужбина. Макар президентът да не уточни откъде точно, местни меди съобщиха, че тестовете са китайски.
Той заяви, че е възложил на силите за сигурност да проверят качеството на тестовете. За целта те взели случайни проби, различни от човешките, включително от дърво асмина, което ражда плодовете папая, от коза и от овца. Всяка проба е била именувана като човешко същество. След това пробите са били изпратени в лаборатория, където учените не са знаели за произхода на пробите.
Впоследствие, те са получили позитивни резултати за COVID-19 от пробите от козата и от дървото асмина.
Освен това Магуфули заяви, че е изпратил самолет, който да донесе в страната „лекарство“ за коронавируса, което според президента на Мадагаскар е ефективно в борбата с пандемията. Става дума за микс от билки, който не се смята за ефективно лекарство от международно признатата (бел.: платената) научна общност.

Източник: Труд.бг


__________________________________________________________________________________________________

Президентът на Танзания разкри с измама колко недостоверни са тестовете за коронавирус в страната
Actualno.com / 4.5.2020 г.

Директорът на Националната здравна лаборатория на Танзания и ръководителят по контрол на качеството бяха уволнени, след като институцията "открила коронавирус в парче папая", пише BBC. Некомпетентността на тестващите била разкрита след интересна идея на президента на страната, който изпитвал съмнения в достоверността на тестовете от лабораторията, предаде БГНЕС.


Президентът Джон Магуфули изпратил в лабораторията проби, които уж били от хора, но всъщност са от животни, плодове, вещества и предмети. На пробите били дадени човешки имена и били предадени за тестване за коронавирус. В директно излъчване по телевизията Магуфули разкри, че моторно масло, кръстено Джабир Хамза, 30-годишен, получило резултат "отрицателен" за коронавирус. Парче от плод, кръстено Сара Самвели, 45-годишна, получило от Националната лаборатория резултат "неопределен". Но друга проба от плод, по-специално от папая, кръстена Елизабет Ан, 26-годишна, била определен от лабораторията като "положителна за коронавирус".


Освен папаята, в Националната здравна лаборатория на Танзания определили като "болни от коронавирус" още птица и коза. Здравното министерство обяви, че е формирало комисия, която да разследва работата на лабораторията и да докладва до 13 май. Според Worldometers, в страната официално има 480 случая на коронавирус, 167 са излекувани, а 16 са починали.

Източник: Actualno.com


_________________________________________________________________________________


ВАКСИНИ С НАНО-ВИРУСИ УВРЕЖДАТ МОЗЪКА! (ВИДЕО)


Видео на журналиста Алекс Джоунс.




Коментари

Популярни публикации от този блог

ЗАГОВОРЪТ Е РАЗКРИТ! COVID-19 е начин за дигитално поробване на хората от световното правителство

Професор Стефано Монтанари за COVID-19: „Ще приключи с това, всички да сме длъжни да се ваксинираме.“ (ВИДЕО)

(ВИДЕО) БИЛ ГЕЙТС: ЗЕМНОТО НАСЕЛЕНИЕ ТРЯБВА ДА НАМАЛЕЕ! ЩЕ СЕ СЛОЖИ ВАКСИНА НА 7 МИЛИАРДА!