Пропускане към основното съдържание

Фаза 2: Събират 7.5 милиарда аванс от държавите за ваксината на Бил Гейтс срещу COVID-19 - 4.5.2020

ЗАПОЧВА ВТОРА ФАЗА ОТ ПРОЕКТА COVID-19: СУБСИДИРАНЕТО НА БИЛ ГЕЙТС И ВЪВЕЖДАНЕТО НА ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ НА ВСИЧКИ В ЕС И САЩ!

ЩЕ БЪДЕМ СВИДЕТЕЛИ НА КРАЖБА НА ПАРИ ОТ ДЪРЖАВИТЕ И ДАВАНЕТО ИМ НА БИЛ ГЕЙТС, ЗА НЕГОВАТА СМЪРТОНОСНА ВАКСИНА, КОЯТО ЩЕ БЪДЕМ ЗАДЪЛЖЕНИ ДА ПРИЕМЕМ ОТ МАРИОНЕТНИТЕ ПРАВИТЕЛСТВА НА ВСИЧКИ ПОКОРНИ ДЪРЖАВИ!

Тръмп ОТКАЗА ДА ПРИСЪСТВА НА ЦИРКА!

Жалват ни се, че в Европа нямало създадена организация, която да управлява парите за ваксината срещу COVID-19

Убеждават ни, че това можело да се окаже проблем за безкористна инициатива по набиране на 7,5 млрд. евро... А не ни казват, че проблема е в САМАТА ВАКСИНА И УЧАСТНИЦИТЕ В ИЗРАБОТВАНЕТО Й!






ВИДЕО:



Публикувано в 20:39 ч. 04.05.2020 г. - Обновено в 20:58 ч. 04.05.2020 г.
7,5 милиарда евро за борба срещу COVID-19. Това е целта за набиране на средства още в първия ден на мащабната кампания, която Европа стартира този следобед. Това обаче е само началото.
Надеждите са за много повече в идните седмици. Няма създадена специално организация обаче, която да управлява парите, а това може да се окаже проблем за безкористна инициатива.
Официално парите са за диагностика, лечение и ваксина срещу короновируса. Европа обаче има и по-дискретна цел – да се избегне хаоса в конкуренцията между най-богатите страни кой пръв ще стигне до ваксина срещу COVID-19.
За това се обединяват лидерите на ЕК, на Съвета, на Германия, Франция, Италия и Норвегия и твърдят, че като се намери ваксина, тя ще принадлежи на всички, а не на един откривател.
Необходима е координация, не може да се спечели битката с вируса, ако всеки опитва сам да стигне до ваксина, смятат шестимата европейски лидери, автори на инициативата. Тя създава уникално по рода си сътрудничество между правителства, международни организации, изследователи и фондации.
„Истината е, че трябва да се научим да живеем с този вирус, докато не се намери ваксина. Точно заради това трябва да обединим усилията си“, каза Урсула фон дер Лайен, председател на ЕК.


Към европейската инициатива се присъединиха страни като Япония, Канада и Саудитска Арабия, която председателства в момента Г-20. 
Партньори са ООН, СЗО, фондацията на Бил и Мелинда Гейтс. 
За създателя на Microsoft и съпругата му именно европейските лидери са ключовият фактор за общи усилия срещу коронавируса.
Сред отсъстващите днес обаче е американският президент Доналд Тръмп.
Източник: BTV.bg


Коментари

Популярни публикации от този блог

ЗАГОВОРЪТ Е РАЗКРИТ! COVID-19 е начин за дигитално поробване на хората от световното правителство

Професор Стефано Монтанари за COVID-19: „Ще приключи с това, всички да сме длъжни да се ваксинираме.“ (ВИДЕО)

(ВИДЕО) БИЛ ГЕЙТС: ЗЕМНОТО НАСЕЛЕНИЕ ТРЯБВА ДА НАМАЛЕЕ! ЩЕ СЕ СЛОЖИ ВАКСИНА НА 7 МИЛИАРДА!