Остани вкъщи! Пропуснахме ли най-впечатляващото НЛО присъствие? (ВИДЕО)

Остани вкъщи! Пропуснахме ли най-впечатляващото НЛО присъствие? (ВИДЕА)

18.4.2020 г




Тези дни светът става свидетел на „инвазия“ на НЛО, каквато не е виждал от времето на „Светлините над Филаделфия“.
Стотици летящи обекти във формации започнаха да се виждат с невъоръжено око от милиони хора тези дни. Само в България за последните няколко нощи свидетелствата на очевидци са стотици.

Хората споделят видяното

Русе, Кюстендил, София, Перник, Свищов, Варна…а също и българи от чужбина с невероятен разказ за извънземна флотилия се обърнаха към нас или споделиха в мрежата.
В Европа и САЩ ситуацията е същата. Там очевидците са още повече и мрежата е пълна с автентични видео материали.
Оказва се, че нещата са точно такива каквито ги описват нашите зрители и читатели и дори по-сериозни. Както обикновено става в такива случаи НАСА нито отрича, нито потвърждава.

Свидетелствата

Това видео за наблюдение на НЛО показва непозната светлина, прелитаща през нощното небе над Каламазу, Мичигън и е заснето във вторник, 7 април 2020 г. Авторът казва: „Това не е първото, което видях, но е първото, което заснех.“
Видео:

Още по-шокираща е появата на цяла армада от извънземни, която бе забелязана в България активно на 16 и 17 април от нашите зрители. Малко по-рано този месец присъствие на НЛО е забелязано в Чехия.
Вижте тези наистина интересни кадри заснети до Kroměříž, град в източната част на Чехия. Тези ярки неидентифицирани летящи обекти просто няма как да бъдат наречени измама.
Видео:

Поредното скорошно видео на масово наблюдение на НЛО в небето над Съединените щати. Този клип е заснет над Ютика, Ню Йорк, на 8 април 2020 г.
Видео:

Това масово наблюдение на НЛО се случва на 3 април 2020 г. в Детройт, Мичиган. Закачката, че това са китайски фенери оставяме на вашата преценка.
Видео:

Да направим разликата между фалшиво и истинско видео понякога не е лесна, но масовото наблюдение на извънземни летателни обекти от началото на годината е факт.
То се засилва от средата на февруари, а от април „нашествието“ е масово.
Тълкуванията могат да бъдат насочени в различни посоки, но консипративните автори говорят и за друго: Кой е истинският стопанин на Галактиката? И не сме ли попаднали в центъра на битката за власт между две фракции?
Всъщност с темата „Извънземни и НЛО“ спекулациите са повече, отколкото с която и да е друга и мълчанието на НАСА е повече от показателно.

Източник: Novoto poznanie

Коментари

Популярни публикации от този блог

ЗАГОВОРЪТ Е РАЗКРИТ! COVID-19 е начин за дигитално поробване на хората от световното правителство

Професор Стефано Монтанари за COVID-19: „Ще приключи с това, всички да сме длъжни да се ваксинираме.“ (ВИДЕО)

(ВИДЕО) БИЛ ГЕЙТС: ЗЕМНОТО НАСЕЛЕНИЕ ТРЯБВА ДА НАМАЛЕЕ! ЩЕ СЕ СЛОЖИ ВАКСИНА НА 7 МИЛИАРДА!