ЕЛИТА: Хората на планетата – до 500 млн. души! (ВИДЕО)

ЕЛИТА: Хората на планетата – до 500 млн. души!  (ВИДЕО) 

Илюминатите от световния „елит“ са издигнали монумент в Джорджия, САЩ с указания за постигането на тази цел.

Снимка: The Georgia Guidestones, USA.  
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:


ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

   


                                                              ВИЖТЕ ВИДЕОТО:












ВИЖТЕ ВИДЕОТО:
 
                                                                                              ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

От много години в Джорджия, САЩ съществува скандален и нечовешки паметник, ако може да се нарече така. На него на различни езици са изписани указания или "напътствия", които публично оповестяват новите насоки за управление на света. От кой или от кои? Никой не знае, но много хора смятат, че това е тайна световна организация, състояща се от различни богати и древни родове от целия свят и най-вече от Европа и САЩ.

„Те“ са решили, че населението на Земята не трябва надвишава 500 млн. души. Контролът над популацията да се извършва чрез серия от практики за намаляването на човешката раса. Допълнително да се използват генетични практики, които да променят естествения ход на еволюцията с цел подобряват генетичния материал. Издигнат е монумент, обясняващ концепцията. Дали всички факти са част от теория на конспирацията или реално се прилагат, е трудно да се прецени, след като повече от 40 години не се знае кой и защо го е направил.
В американския щат Джорджия има гранитен паметник. Издигнат е през 1980 г. в графство Елбърт, кръстен Пътеводител. Списък от 10 задачи е издълбан на осем съвременни езика, а в горната част на структурата е изписано по-кратко съобщение в четири скрипта на древен език. Паметникът стои на приблизително надморска височина от 230 м, на около 140 км източно от Атланта, на 72 км от Атина, Джорджия и на 14 км северно от центъра на град Елбертън. В средата е поставен обелиск. Около него са подредени 4 плочи. Върху петте плочи, които са астрономически подравнени, се намира един каменен отломък. Допълнителна каменна плоча е поставена в земята, на малко разстояние западно от структурата. Върху нея са изписани бележки, разяснаващи историята и целта на ориентирите.Структурата понякога се нарича „американски Стоунхендж“. Паметникът е висок 5,87 м. Състои се от шест гранитни плочи с тегло 107 840 кг. Монументът е издигнат анонимно и до ден днешен – 40 години по-късно, не е ясно кой и защо го е направил. В надписите обаче, е очевидното застъпничество на идеята за контрол на населението, евгениката и интернационализма. Посланието е гравирано върху "пътеводителя" на Джорджия на осем различни езика, по един език на всяко лице на четирите големи изправени камъка. Придвижвайки се по посока на часовниковата стрелка около структурата от север, тези езици са: английски, испански, суахили, хинди, иврит, арабски, традиционен китайски и руски.

Ето и напътствията:
Поддържайте човечеството под 500 000 000 в постоянен баланс с природата.
Ръководете възпроизвеждането разумно – подобрявайте вида и разнообразието.
Обединете човечеството с жив нов език.
Правилото страст – вяра – традиция – и всички неща да се прилага с темпериран разум.
Защитете хората и нациите със справедливи закони и справедливи съдилища.
Нека всички нации да управляват вътрешно разрешаване на външни спорове в световен съд.
Избягвайте дребните закони и безполезните служители.
Балансирайте личните права със социалните задължения.
Истина за награда – красота – любов – търсене на хармония с безкрайността.
Не бъдете рак на земята – Оставете място за природата – Оставете място за природата.  
Няколко метра на запад от паметника, допълнителна гранитна книга е поставена на ниво със земята. Тази табелка идентифицира структурата и езиците, използвани в нея, изброява различни факти за размера, теглото и астрономическите характеристики на камъните, датата на инсталирането му и спонсорите на проекта. В него се говори и за капсула за време, погребана под таблелата, но пространствата върху камъка, запазени за попълване на датите, на които капсулата е била погребана и предстои да бъде отворена, не са надписани. Това кара изследавателите да се съмнуват, че изобщо е поставяна капсула за времето. Центърният клъстер е издигнат на 22 март 1980 г. мистиката започва през юни 1979 г. Мъж, използващ псевдонима Робърт К. Кристиян, се обърща към граничната компания Elberton за довършителни работи от името на „малка група лоялни американци“ и възлага изграждането на структурата. Кристиан обяснява, че камъните ще функционират като компас, календар и часовник и трябва да могат да издържат на катастрофални събития. Джо Фендли от Elberton Granite предполага, че Крисчън е твърде странен и се опита да го обезкуражи, като му дава оферта няколко пъти по-висока от всеки проект, който компанията е предприела, обяснявайки, че ориентирите ще изискват допълнителни инструменти и консултанти. Кристиан приема. При плащането Кристиян обяснява, че представлява група, която е планирала ориентирите в продължение на 20 години и която възнамерява да остане анонимна. Крисчън представя мащабен модел на ориентирите и десет страници със спецификации. Върху земята с пет акра, очевидно е закупена от Кристиан на 1 октомври 1979 г. от собственика на местната ферма Уейн Мулинекс. В допълнение продавачът получава изконното право той и наследниците му да използват терена за паша на добитък во веки веков. Паметникът е открит на 22 март 1980 г. пред публика. Според запазените данни на церемонията са присъствали до около 400 души. По-късно Кристиан прехвърля собствеността върху земята и ориентирите на графство Елберт. В по-ново време камъните са били обект на вандалство. През 2008 г. камъните са боядисани с полиуретанова боя. Надписани са графити с лозунги, като: „Смърт на новия световен ред“, "Ние искаме да живеем" и др. Списание Wired нарича посегателството „първият сериозен акт на вандализъм в историята на пътеводителите“. През септември 2014 г. служител на отдела за поддръжка на окръг Елберт се свързва с Федералното бюро за разследване, тъй като монументът отново е надраскан с графити. Сред надписите е и фразата „Аз съм Изида, богиня на любовта“.

Коментари

Популярни публикации от този блог

ЗАГОВОРЪТ Е РАЗКРИТ! COVID-19 е начин за дигитално поробване на хората от световното правителство

Професор Стефано Монтанари за COVID-19: „Ще приключи с това, всички да сме длъжни да се ваксинираме.“ (ВИДЕО)

(ВИДЕО) БИЛ ГЕЙТС: ЗЕМНОТО НАСЕЛЕНИЕ ТРЯБВА ДА НАМАЛЕЕ! ЩЕ СЕ СЛОЖИ ВАКСИНА НА 7 МИЛИАРДА!