ХОРАТА ПО СВЕТА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА УМИРАТ ОТ ВАКСИНИТЕ, НО НИКОЙ НЕ ЗАБЕЛЯЗВА! ИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИ УМИРАТ - БЕЗ НИКОЙ ДА НАПРАВИ АУТОПСИЯ ИЛИ ВРЪЗКА МЕЖДУ ВАКСИНИРАНЕТО И СМЪРТТА ИМ!

Смъртта на Лиза Мари Пресли и Джина Лолобриджида - ваксинирани!



Лиза Мари Пресли "внезапно почина" ("died suddenly") на 54 г. в САЩ, Лос Анджелис !
12.01.2023 г.
Истината за смъртта на дъщерята на краля на рока Елвис Пресли, която няма да ви кажат и няма да чуете в новините!

Лиза Мари Пресли на 12 Март 2022 във Фейсбук пише, че подкрепя ваксините срещу Ковид-19 и призовава хората да се ваксинират. Баща й Елвис Пресли (когото тя е уважавала силно!) също е бил привърженик на ваксините и дори публично се ваксинира на 28.10.1956 г в "Шоуто на Тед Съливан" по американската тв с току-що създадена и неизпитана ваксина срещу полиомиелит. По-късно починал от "сърдечен удар"... Някои твърдят, че Лиза си е сложила по-късно дори бустерна доза от ваксина срещу Ковид-19...
На 12 Януари 2023 г тя почина от "сърдечен арест" в болницата близо до дома си в Лос Анджелис, САЩ.


Американския кънтри певец Travis Tratt в Twitter на 12 Януари 2023г. относно смъртта на Лиза Мари Пресли на 12 Януари 2023 г.:

"Това е невероятно тъжно. Още колко от тези преждевременни случаи на смърт трябва да се случат преди хората да започнат да си задават въпроса какво всъщност се случва?"



ДЖИНА ЛОЛОБРИДЖИДА СЕ ВАКСИНИРА СРЕЩУ К-19

Историята: 

Джина Лолобриджида се ваксинира срещу Ковид-19 и по-късно почина!
Италианската прочута актриса Джина Лолобриджида се ваксинира срещу Ковид-19!!!
Датата е: 18. Януари 2021 година!
Втората доза е получила на 8 Февруари 2021 г.!
Джина Лолобриджида "внезапно" почина днес на 16 Януари 2023 година!

Статия:

ДЖИНА ЛОЛОБРИДЖИДА СЕ ВАКСИНИРА СРЕЩУ К-19

19-01-2021 14:36



Популярната в миналото актриса и мечта на много мъже по света Джина Лолобриджида се е ваксинирала срещу КОВИД-19, съобщи италианският вестник „Кориере Де ла Сера". 

Втората доза тя трябва да получи на 8 февруари. „Дойдох в болницата с предубеждение, а останах изненадана от ваксината, че не ми причини никаква болка, казва звездата. – Разбира се, че съм доволна. Искам да живея!", подчерта Лолобриджида. Тя каза, че била извикана за ваксиниране в римската болница „Кампус Био-Медико". Часът за инжекцията й бил в 14.50 на 18 януари. Тя разказва, че е направила всичко възможно, за да не пропусне реда си и да иде навреме. Била заведена от своя асистент Андреа Пиацола, който тя приема като син. Лоло, както наричат Лолобриджида, се яви за ваксинирането като истинска звезда - облечена елегантно, цялата в черно и с палто от визон. Актрисата каза, че се надява да бъде пример за антиваксърите.

„Никога не съм им вярвала. Тези хора не си ли дават сметка, че точно обратното, да се ваксинираме, е прекрасен повод да покажем, че сме обединени, че вършим правилното нещо, че можем да излезем от пандемията. Държа да кажа на всички, че не трябва да се страхуват", заяви звездата. Периодът на епидемията бил първият, през който успяла да си отдъхне от компанията на другите.

„Знам, че го правят от обич, но аз съм си добре и без да имам много хора около себе си". Лолобриджида сподели, че нейното основно развлечение сега е осеммесечната дъщеря на асистента й Андреа Пиацола. Тя го нарича „моят ангел хранител". За него тя казва, че е спасил живота й четири пъти. „Щастлива съм, че е с мен и че ми помага да живея, защото аз искам да живея, а освен това трябва и да работя. Имам още скулптури за довършване", допълва Лолобриджида, която е и скулптор.


_____________

Обобщение:

ДЖИНА ЛОЛОБРИДЖИДА И ЛИЗА МАРИ ПРЕСЛИ (И ОЩЕ МНОГО ДРУГИ) ПОЧИНАХА ЗАРАДИ СЛЯПОТО СИ ДОВЕРИЕ И ОГРАНИЧЕНО БЕЗКРИТИЧНО МИСЛЕНЕ! ЗАРАДИ ГЛУПОСТТА СИ!

НЕ БЪДЕТЕ КАТО ТЯХ! ПИТАЙТЕ! ЧЕТЕТЕ! МИСЛЕТЕ!

НАУЧЕТЕ СЕ ДА МИСЛИТЕ САМИ, А НЕ С „ПОМОЩТА“ НА ДРУГИ!

БЪДЕТЕ ОТГОВОРНИ ЗА СВОЕТО ЗДРАВЕ!


Линк за статията за Джина:
https://clinica.bg/15365-Djina-Lolobridjida-se-vaksinira-sreshtu-K-19





Коментари

Популярни публикации от този блог

ЗАГОВОРЪТ Е РАЗКРИТ! COVID-19 е начин за дигитално поробване на хората от световното правителство

Професор Стефано Монтанари за COVID-19: „Ще приключи с това, всички да сме длъжни да се ваксинираме.“ (ВИДЕО)

(ВИДЕО) БИЛ ГЕЙТС: ЗЕМНОТО НАСЕЛЕНИЕ ТРЯБВА ДА НАМАЛЕЕ! ЩЕ СЕ СЛОЖИ ВАКСИНА НА 7 МИЛИАРДА!