Огромен ръст на раковите заболявания в света след „ваксините“ срещу Ковид-19




Д-р Уте Крюгер е изследовател и старши лекар в  университета Лундс  в Швеция. Тя е началник на патологията, област, в която е работила през последните 25 години, със специалност по диагностика на рак на гърдата през последните 18 години. Тя е изучавала хиляди аутопсии и проби от рак на гърдата и е изключително добре запозната с темата. Възрастта на пациента, размерът на тумора и степента на злокачествено заболяване са в нейната област на експертиза и са имали естествен ритъм през цялата й кариера. Но всичко се промени през 2021 г., след като започна масовата ваксинация.

Doctors for Covid Ethics публикуваха интервю с нея, в което тя сподели опасенията си относно необичайни характеристики, които се появяват в проби от последната година.

  • Възраст  – Средната възраст на пробите, които е получила спада, като се увеличава броят на пробите от хора на възраст между 30 и 50 години.
  • Размер  – Преди е било необичайно д-р Крюгер да намери тумор с размер 3 см. В тази нова среда тя редовно вижда тумори от 4 см, 8 см, 10 см и от време на време 12 см. Наскоро открива 16 см тумор, който заема цяла гърда.
  • Множество тумори  – д-р Крюгер е започнала да вижда повече случаи на множество тумори, растящи при един и същи пациент, понякога дори и в двете гърди. Тя е имала 3 случая в рамките на 3 седмици на пациенти с тумори, растящи в множество органи. Един е имал тумори в гърдите, панкреаса и белите дробове в рамките на месеци след ваксинирането.
  • Рецидив  – Налице е ръст при пациенти, които са били в ремисия в продължение на много години, които внезапно получават агресивен рецидив на рака малко след ваксинацията.

Първоначално д-р Крюгер смята, че тези турбо ракови заболявания, както ги нарича тя, се дължат на забавени прегледи при лекари поради Ковид локдауните, но този период отдавна е приключил и туморите все още растат агресивно и при по-млади пациенти. Тя съобщава за някои от тези случаи на FDA, при което някои висши ръководители първоначално се съгласяват да се срещнат с нея, но на следващия ден отменят срещата без обяснение и изпращат телефонен агент, който да вземе нейния доклад.

Преди шест месеца д-р Крюгер присъства на панел в Германия, за да представи теорията си, че ваксинацията причинява агресивни тумори и иска помощ от лекарите на тази среща на върха за събиране на данни. За съжаление, малко от тях са били готови да съберат тези данни и да ги споделят с нея.

Д-р Крюгер обърна внимание на многобройните аномалии при аутопсиите.

  1. 60-годишен е с множество злокачествени заболявания. Той получи 2 дози ваксина срещу Ковид по време на химиотерапия и след това развива синдром на Гилен Баре. Тя установява възпаление на гръбначния мозък, мозъка и кръвоносните съдове.
  2. 80-годишна жена се парализира един месец след ваксинацията. Д-р Крюгер открива кръвоизлив в гръбначния мозък близо до шията, нещо, което не е виждала досега. Под микроскоп тя видяла възпаление в съда, което причинило спукването и предизвикало кървене. Открива и възпаление на сърдечния мускул, което е миокардит.
  3. Д-р Крюгер е повикана да разреши спор между семейство на починал човек и лекарите, подписали аутопсията. Семейството и техният лекар вярвали, че смъртта е резултат от ваксината срещу Ковид, но тези, които извършили аутопсията, не стигнали до никакви открития в подкрепа на това и не свързали смъртта с ваксината. Когато д-р Крюгер извършва аутопсията, тя открива доказателства за миокардит и васкулит – възпаление на кръвоносните съдове в белите дробове. Д-р Крюгер сподели мнението си, подкрепено от друг високопоставен патолог от Германия, че смъртта наистина се дължи на ваксината срещу Ковид.

Д-р Крюгер очерта 3 основни проблема с начина, по който в момента се провеждат аутопсиите на практика:

  1. Информацията за пациента е небрежна. Д-р Крюгер лично е имала няколко случая, в които клиницистите са написали, че пациентът е неваксиниран за аутопсията, докато всъщност в медицинските им досиета е документирано, че са ваксинирани срещу Ковид.
  2. Типичната аутопсия не провежда достатъчно дълбоки изследвания, за да диагностицира първопричината за определени медицински проблеми. Те не извършват стриктно хистопатологично изследване на тъканите, където вероятно ще се появи увреждане от ваксината, но което е необходимо за откриване на маркери на увреждане, предизвикано от ваксината, като имунологични инфилтрати или пикови протеини в тъканите на миокарда. Д-р Крюгер провежда по-задълбочени прегледи и открива миокардит и възпаления, които бяха пропуснати при първоначалната аутопсия.
  3. Има липса на опит в оценката на тези констатации и липса на желание за правилно контекстуализиране на случаите. В допълнение, повечето клиницисти по аутопсия не докладват случаи на FDA.

„Гледам как убиват хора“

Д-р Крюгер заяви, че вижда ваксинацията като отключващ фактор за бързо развиващи се тумори и автоимунни заболявания. Тя вижда много възпаления успоредно с тумори и, разбира се, това не е само рак на гърдата. Много други патолози са докладвали на д-р Крюгер, че виждат повишаване на раковите заболявания, ракови заболявания на множество органи и редки видове рак.

Тя завърши с думите: „Учих медицина, защото исках да помагам на хората. Но сега имам чувството, че гледам как убиват хора и не мога да направя нищо”.

Първата стъпка към разрешаването на всеки проблем е да признаете, че има проблем. Имаме огромен проблем и, за да започнем да го разрешаваме, той трябва да бъде признат. Време е да започнем да притискаме лекарите да говорят. Всеки лекар, който е достатъчно наясно, за да разбере, че нещо не е наред, трябва да започне да се занимава с проблема. Допълнителна мотивация може да бъде натискът от факта, че всичко е на път да се взриви и те не искат да стоят от грешната страна на линията, когато това стане.

Данните на правителството на САЩ потвърждават 143 233% увеличение на случаите на рак поради ваксинацията срещу COVID

Интервю с д-р Райън Коул „Това не са нормални ракови заболявания“: Какво виждат лекарите след ваксини срещу COVID 

Стефан Оелрих, Директор на Байер и началник на фармацевтичния отдел говори на Световната здравна среща на върха за генната терапия с експерименталните препарати срещу Ковид.

Ваксините срещу COVID са поне 75 пъти по-смъртоносни от всички други ваксини, взети заедно, според медицинските регулатори в Обединеното кралство


Официално има 40 000 смъртни случая след ваксина срещу Ковид.

Данните във  VAERS са непълни, числата на увредените и починали следствие на ваксинацията срещу Ковид са много по-големи.

Коментари

Популярни публикации от този блог

ЗАГОВОРЪТ Е РАЗКРИТ! COVID-19 е начин за дигитално поробване на хората от световното правителство

Професор Стефано Монтанари за COVID-19: „Ще приключи с това, всички да сме длъжни да се ваксинираме.“ (ВИДЕО)

(ВИДЕО) БИЛ ГЕЙТС: ЗЕМНОТО НАСЕЛЕНИЕ ТРЯБВА ДА НАМАЛЕЕ! ЩЕ СЕ СЛОЖИ ВАКСИНА НА 7 МИЛИАРДА!