КАК ДА ОТКАЖЕМ „ЗАДЪЛЖИТЕЛНАТА“ ВАКСИНАЦИЯ - ПО ЗАКОНЕН ПЪТ! (ВИДЕО)

КАК ДА ОТКАЖЕМ „ЗАДЪЛЖИТЕЛНАТА“ ВАКСИНАЦИЯ - ПО ЗАКОНЕН ПЪТ! (ВИДЕО)


Как да спасим детето си от ваксинации (Q&A - 06)




Още лоши съвети за отказ от „задължителните“ ваксини

От Стопанина на 03.05.2020 г.Здраве, Избрано  
Пътят и доказано ефективните решения са тези, които даваме тук, лично проверени са, а не фантасмагориите, които ще разгледаме

https://www.youtube.com/watch?v=2JKunFCfJ2c&feature=emb_logo
https://www.otizvora.com/2020/05/11945?fbclid=IwAR2LQSPPldteYnmSKA5UDbZK2auGnRZzxtu0eYhBioHCfDYhtSLyadDiqSI

Днес публикувах статията «Правозащитник: Как да откажем „задължителна“ ваксинация за COVID-19». Тя изобилства от наивни лозунги за изконни права, а „правозащитниците“ изхождат именно от тези абсолютизирани права, без да имат и най-малка представа от юридическата страна на темата. Ето защо се наложи да напиша редакторски бележки на проблемните места по текста.
Обърнаха ми внимание и на един пост, разпространяван в „антиваксърските“ групи в социалните мрежи. Негов автор е някой-си Андрей Едрев. (Актуализация: оказа се, че той е само разпространител.) Заглавието е „Как да се откаже ваксината легално“. Това заглавие, но и съдържанието на поста, изискват днес да направя и втора публикация по тази тема, която ще става все по-болезнена.
Още със заглавието читателят е заблуждаван, че се изисква „легален“ отказ от ваксините. Такъв „легален“ отказ щеше да е необходим, ако „задължителните“ ваксини бяха задължителни според някакъв закон. Такъв закон НЕ съществува, а и да съществуваше щеше да бъде противоконституционен, тъй като истинските задължителни медицински манипулации, които могат да се налагат със сила, са описани и регулирани: за съдебни експертизи, за разпространители на венерически заболявания и др.
Ваксините не попадат сред тези манипулации
Ако някой не прави разлика между Закон и Наредба, изобщо не е в позиция да дава съвети за легалната страна на въпроса. Както съм писал и в този материал, „задължителните“ ваксини са толкова „задължителни“, колкото самите вие сте склонни да се САМОзадължите — да ги поставите на себе си или на децата си. Те може и да са обвързани със социални „привилегии“, които всъщност са изнудвания — ваксинация срещу детски надбавки или ваксинация, за да пращате детето си в държавно училище.
И двете представляват форми на изнудване, заради които хората обикновено се САМОзадължават (по убеждение или против недостатъчната си воля). Реално биха могли да откажат и парите, и индоктринацията в държавната училищна система. Никой не може да ви осъди, че не ваксинирате детето си. Напротив — вие може да осъдите изнудвачите, както наскоро един поп спечели дело, задето не пускат неваксинираните му деца в училище.
Точно по тази причина ваксиналните терористи като доц. Атанас Мангъров поискаха тепърва някои ваксинации да станат задължителни по закон. И ако това се случи, а това няма как да се случи при актуалната Конституция, едва тогава, само при този хипотетичен сценарий, ще трябва „легално“ да отказвате ваксинации, понеже в този въображаем случай действията ви (отказ от ваксини) ще бъдат инкриминирани.
Но и целият текст е едно голямо недоразумение
Да го разгледаме „стъпка по стъпка“:
СТЪПКА 1. Не „отказвайте“ ваксина, защото ще бъдете счетени за войнствено-настроени. Вместо това, можете учтиво да откажете техните услуги, като направите следното:
Накратко, това е един ужасен съвет, обоснован с абсурден аргумент.
В тази статия отдавна съм описал защо изобщо НЕ трябва да стигате до каквото и да било общуване с чугунените глави от ваксиналната религия. Най-елегантното решение, с което няма да късате нерви и да губите време в юридическия лабиринт: Намерете си лекар, който да „открие“ заболяване на детето ви и всякакви ваксинации да станат противопоказни.
Друг вариант — намерете начин да убедите педиатъра на детето си, че правите информиран избор, че сте съвестни родители, че детето се гледа добре, така че да получите всички нужни документи, според които детето е ваксинирано, но ваксината реално е отишла в кошчето за боклук.
Ваксиналните терористи са наясно, че тази практика работи и че не всички лекари са в тяхната ваксинално-религиозна секта. Ето защо доц. Мангъров проповядва идеята за глоби и други репресии на такива лекари. Ето защо искат да тестват съмнително ваксинирани деца за антитела, за да се види дали наистина са били ваксинирани.
Такива тестове НЕ могат да се налагат под силата на репресии. Никой не може да ви заставя да подлагате себе си или децата си на тях. И тук се разчита на това да се САМОзадължите (заради невежество, страх или друго).
Ако все пак изберете ходенето по мъките с „легалния“ начин за отказ от „задължителните“ ваксини, няма по-неуместен съвет от този, да се въздържате от устен и писмен отказ. Послушате ли този вреден съвет, не бихте имали никакви документи, валидни при евентуално съдебно дело по една или друга причина. В съда се искат документи, декларации за отказ и изобщо писмени доказателства.
Авторът пише, че „ще бъдете счетени за войнствено настроени“. Но е забравил да напише: Според кой закон вътрешната настройка на който и да било човек, каквато и да е тази настройка, войнствена или друга, е НЕзаконна?
Човек може да бъде войнствено настроен за каквото си иска. Ето, аз съм войнствено настроен срещу глупаци, които дават неадекватни съвети. И докато не тръгна да бия, да тормозя психически или да убивам такива глупаци, това НЕ е незаконно.
Следващата „стъпка“:
СТЪПКА 2. Попитайте лекаря дали ваксината съдържа MRC-5 (всички го съдържат, това са ембрионални клетки от аборти и друго ДНК). Ако го съдържа, имате право на отказ.
В кой Закон, в коя Наредба или в кой поднормативен акт (Заповед на министър или друг) пише, че „имате право на отказ“, ако ваксината „съдържа MRC-5“? — Няма такова нещо, няма и да има. Авторът проектира собствените си фантазии в едно въображаемо „юридическо обосноваване“ на нефелния си съвет.
Вярно е, че ваксините съдържат остатъци от абортирани човешки фетуси. Но такива остатъци има в някои храни и напитки. Някой да е ограничил разпространението, да речем, на безалкохолната напитка Pepsi, защото съдържа такива гнусотии?
Какво правим, ако лекарят заради незнание или заради фанатично желание да натрапи ваксината отрече това за MRC-5? Какво ще кажете, ако той/тя ви каже:
„Ваксината е тествана и одобрена, независимо какво съдържа“?
Точно този „аргумент“, че ваксината е одобрена, е най-често срещаният в реалния живот (с който такива като Едрев не са запознати, понеже явно живеят в някаква паралелна нереалност).
Можете да откажете ваксините ПО ВСЯКО ВРЕМЕ, без да се позовавате на живака, остатъците от маймунски и човешки ДНК, експерименталните наночастици, липсата на достатъчно пречистване… Ваксина може да откажете ПО ВСЯКО ВРЕМЕ просто защото противоречи на религиозните ви убеждения… Ваксина може да откажете ПО ВСЯКО ВРЕМЕ, защото искате естествен, а не ваксинален имунитет.
Със „стъпка 3“ затъването в глупостите продължава
СТЪПКА 3. Попитайте дали е възможна „ятрогенна реакция“ (нежелана реакция причинена от множество съставки или лекарства, взаимодействащи едно с друго) от ваксината (всички я имат). Когато лекарят каже „да възможна е“, това е „вашата карта за измъкване от ваксината без да ви грози затвор“. Благодарете на лекаря за офертата и си излезте.
Тук ще бъда кратък: Авторе, искам да покажеш Закона, според който отказът от ваксина води до ЗАТВОР.
Съветвам всичките си читатели да благодарят за съвета на господина и повече да не му обръщат сериозно внимание, защото не го заслужава. Той дори не прави разлика между „оферта“ (предложение, което може свободно да се приеме или да се откаже) и узаконено задължение. Това не му пречи обаче да раздава „съвети“, които очевидно не се базират и няма как да се базират на реален личен опит.
Да видим и още от илюзорния му свят:
Запомнете, че лекарите са положили Хипократова клетва (която е да не се причинява вреда) и те трябва да я спазват. По този начин можем легално (и с уважение) да отхвърлим предлаганите от тях задължителни услуги и няма абсолютно нищо, което те биха могли да направят по въпроса! Сега вече знаете!
Няма Закон, който задължава лекарите да спазват Хипократовата клетва. Ако решите да „изпитате“ лекарите, които отдавна са приключили медицинското си образование, ще установите, че много от тях вече не помнят съдържанието на тази клетва. Или не я помнят изцяло.
Не знам в какъв свят живее авторът на „стъпките“, но в реалния свят:
1) Президенти полагат клетва да работят в интересите на народа, но твърде често работят ежедневно против интересите на народа;
2) хора свидетелстват под клетва в съда, като обещават да говорят само истината, но всъщност лъжесвидетелстват (ежедневно по съдилищата по света), ако това е в техен личен интерес или в интерес на техни познати;
3) сред лекарите изобилстват такива като д-р Менгеле или такива, които са съучаствали на мракобесници в гулаците, които въпреки Хипократовата клетва експериментират върху пациенти и убиват хора. И до днес твърде много лекари се заемат да помагат на страдащите само срещу финансово мотивиране… И до днес имаме случаи като острото противопоставяне на ген. Мутафчийски и доц. Мангъров — и двамата са лекари, и двамата са полагали Хипократова клетва, но кой от двамата я спазва?
те трябва да я спазват.
И кое гарантира, че трите изброени типажи ще спазват клетвите си? Страхът, че може да бъдат съдени? (Наивно.) Страхът, че ще бъдат мъмрени в медиите, в обществото, от лекарския съюз? (Наивно.)
Само в нечий фантасмагоричен свят може да се очаква, че лекарят лесно ще бъде „затапен“ и си решавате проблема още в лекарския кабинет. Ако остроумничите, просто няма да получите документите, че ваксината е поставена, но проблемът си остава. Ще берете обичайните ядове с детските градини и училищата, може да имате проблеми и с детските надбавки от държавата.

Пътят и доказано ефективните решения са тези, които даваме тук, лично проверени са, а не фантасмагориите, заливащи на „стъпки“ социалните мрежи.
Сега вече знаете! — казва се накрая.
Не, чак сега вече знаете!
Иван Стаменов
03.05.2020 г.

Източник: Ot Izvora - Blog


Коментари

Популярни публикации от този блог

ЗАГОВОРЪТ Е РАЗКРИТ! COVID-19 е начин за дигитално поробване на хората от световното правителство

Професор Стефано Монтанари за COVID-19: „Ще приключи с това, всички да сме длъжни да се ваксинираме.“ (ВИДЕО)

(ВИДЕО) БИЛ ГЕЙТС: ЗЕМНОТО НАСЕЛЕНИЕ ТРЯБВА ДА НАМАЛЕЕ! ЩЕ СЕ СЛОЖИ ВАКСИНА НА 7 МИЛИАРДА!