⚠️Вирусите на САЩ - Атипичната пневмония от биологичните лаборатории на Пентагона убива хората вече 40 години

⚠️Атипичната пневмония от биологичните лаборатории на Пентагона убива хората вече 40 години⚠️

☣Повече от 40 години атипична пневмония убива хора, живеещи в близост до биологични лаборатории.☣



През май 1981 г. в района на испанския град Торехон де Ардос са регистрирани няколко случая на атипична пневмония, които са трудни за лечение. Точно 100 дни по-късно броят на заболелите надвишава няколкостотин, а 89 души умират от неизвестния за науката вирус в съседните Португалия и Франция.
Две години преди описаните събития във военната база на ВВС на САЩ в Торехон де Ардос, американски сержант почина от подобни симптоми. Испанските експерти не са допуснати по време на аутопсията на тялото на войника, но информацията, че сержантът е починал от вирус, съхраняван в склада на биологичното оръжие в същата база, стана достояние на журналистите.
Малко хора си спомнят тази епидемия в момента: освен статията във France Press, на която се позовават съветските вестници, няма друга публична информация. Вероятно жертвите са много повече.
За съжаление никоя от международните организации не направи изводите си от тази трагедия и Пентагонът продължи да строи лаборатории и складове с биологично оръжие по целия свят, като едновременно обвинява други държави за това престъпление.
Само припомням, че за да започне агресията на САЩ срещу Ирак, държавният секретар Колин Пауъл просто трябваше да внесе и да размаха епруветка с неясно съдържание на заседанието на Съвета за сигурност на ООН, обвинявайки Саддам Хюсеин в създаването на биологично оръжие.
Атипичната пневмония от биологичните лаборатории на Пентагона убива хората вече 40 години
Евтин цирков номер, нищожен и жалък фалшификат, който бележи началото на кървавата война в Близкия изток, чийто пожар все още не е стихнал. Подобни разработки никога не са били провеждани в Ирак, а по-късно генерал Пауъл призна, че „малко се бил объркал“.
В наши дни. Пандемия на коронавирус, милиони заразени и десетки хиляди мъртви. Съединените щати отново „клатят епруватката“, макар този път във виртуалното пространство. Заболяването започна в китайския град Ухан, което позволи на Вашингтон с пяна на устата да „разобличи” Китай като създател на опасния вирус. Аналогията с Ирак е очевидна.
В миналото САЩ се нуждаеха от иракския петрол и от плацдарми за транспортирането му. Сега Вашингтон води търговски войни с Китай за пазари.
Пак само припомням, че американците прехвърлиха производството си в страните от Югоизточна Азия и Китай, което в крайна сметка се оказва много недалновидна политика: укрепналите „роби“ започнаха да претендират за ролята на „господари“ на световните пазари.
Установено е, че правителството на САЩ е отпуснало безвъзмездна финансова помощ в размер на 3,7 милиона долара на лабораторията «Ухан P4» за експерименти с прилепи, в резултат на което вероятно и се появи коронавирусът. Лабораторията се намира на 20 мили от пазара на храни в Ухан, който се превърна в епицентър на пандемията. Разбира се, Вашингтон категорично отрича възможността за изтичане на вируса, а самите проучвания нарича напълно „безобидни“, това били само изследвания, не можело и да става въпрос за създаването на нов вирус.
Всичко това изглежда много странно: епидемията започна в района на изследователски център, работещ с вируси, а след това мигновено се разпространи по целия свят, удряйки максимално САЩ. И което е важно — военният персонал на американските военни кораби, които по времето на разпространението на вируса са били на дълго пътуване и не са били в контакт с никого, са заразени. Вероятно нещо като опитни мишки.
Също така е подозрително, че Вашингтон предлага създаването на алтернативна организация на Световната здравна организация (СЗО) на базата на UNAIDS — съвместната програма на ООН за ХИВ и СПИН. Не е тайна, че именно програмите за борба с ХИВ са контролирани максимално само от американците, а слухове за изкуствения произход на това заболяване има от доста време.
Има информация, че администрацията на САЩ вече пише писмо в случай, че Тръмп обяви спирането на финансирането за СЗО и свързаната с него Панамериканска здравна организация. Администрацията предлага Държавният департамент и Агенцията за международно развитие (в България се нарича «Америка за България») да финансират със същата сума алтернативни организации.
Днес, 15 април 2020 година, Тръмп обяви, че спира финансирането на Световната здравна организация (виж новините пак в този сайт).
Петя Паликрушева
Източник: News Front






Коментари

Популярни публикации от този блог

ЗАГОВОРЪТ Е РАЗКРИТ! COVID-19 е начин за дигитално поробване на хората от световното правителство

Професор Стефано Монтанари за COVID-19: „Ще приключи с това, всички да сме длъжни да се ваксинираме.“ (ВИДЕО)

(ВИДЕО) БИЛ ГЕЙТС: ЗЕМНОТО НАСЕЛЕНИЕ ТРЯБВА ДА НАМАЛЕЕ! ЩЕ СЕ СЛОЖИ ВАКСИНА НА 7 МИЛИАРДА!