Бил Гейтс финансира компания, подменяща „дефектни гени“

Бил Гейтс финансира компания, подменяща „дефектни гени“




Наскоро Business Insider оповести, че една нова компания, наречена Editas Medicine (звучи като „edit us“, „поправете ни“, нали?), се е сдобила със $120 милиона, за да продължи работата си по нова технология, известна като CRISPR-Cas9, която позволява премахването на дефектни гени или даже подмяната им с нови. С нея вече поправяли дефектни гени на мишки.
След като имаме предвид обаче, че финансирането в голяма степен идва от Бил Гейтс, можете да сте сигурни, че, ако изобщо излезе нещо добро от това начинание (тоест се окаже, че е нещо повече от поредния зловещ експеримент на трансхуманисти), от него няма да се възползват обикновените хора, като всички останали, които четат тази статия. То ще е в услуга само на него и неговите елитарни другари.

Защо? Защото Бил Гейтс е известен евгеник, който е готов да спре животоподдържащата машина на баба ви, за да плати надниците на десет учители.
Когато през март 2014 г. Rolling Stone го разпитваше за големите крачки в развитието на медицинските технологии, Гейтс директно отговори, че „иновациите в здравеопазването всъщност могат да са ваш враг, ако не сте внимателни“, понеже „ако ускорите определени процеси и не сте внимателни в желанието си да искате достъп на всеки до тези иновации, тогава вие умножавате разходите по такъв начин, че ще изразходите всички ресурси“.
С други думи, не всеки можел и трябвало да има достъп до полезни иновации в здравеопазването и се налагало да бъдем „внимателни“, за да не може всеки да ги използва.
Неговият клуб е елитен, а вие не сте в него.
Автор: Мелиса Дайкс
Източник: От извора


Коментари

Популярни публикации от този блог

ЗАГОВОРЪТ Е РАЗКРИТ! COVID-19 е начин за дигитално поробване на хората от световното правителство

Професор Стефано Монтанари за COVID-19: „Ще приключи с това, всички да сме длъжни да се ваксинираме.“ (ВИДЕО)

(ВИДЕО) БИЛ ГЕЙТС: ЗЕМНОТО НАСЕЛЕНИЕ ТРЯБВА ДА НАМАЛЕЕ! ЩЕ СЕ СЛОЖИ ВАКСИНА НА 7 МИЛИАРДА!